Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért bunkók a nők?

Miért bunkók a nők?

Figyelt kérdés

Beregisztráltam egy internetes kommunikációs oldalra férfiként és nőként. Férfiként nem kapok egy levelet se, ha írok 100 nőnek abból jó, ha 1-2 válaszol és utána már nem is írnak.

Nőként regisztráció után pár perccel már 6 üzenetem volt.

2013. nov. 4. 09:00
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
22%
Szépen le lettem pontozva :) Biztos néhány óvodás kislány volt. Kislánykák, ne legyetek dühösek azért mert kihűlt a teácskátok, vagy a kakaó. Szóljatok az óvónéninek,hogy melegítsék meg :)
2013. nov. 4. 12:54
 22/42 anonim ***** válasza:
78%

Hamár ilyen szépen tagoltál akkor én is:

NEVELETLEN VAGY - mi az h nem válaszolsz ha kérdeznek tőled valamit?? miféle divat ez? és ezt te természetesnek veszed....ezek szerint pont az emberség hiányzik belőled

-blablabla. A következő mondatig már nem sikerült eljutnod, fuss neki mégegyszer, mert ez így vádaskodás. :-)

h jössz te ahhoz, hogy megítélj másokat úgy h nem is ismered? neked is milyen rosszul esik, ha ezt teszik veled, nem?

-Tehát te és a fajtád csak úgy lekrvázhattok/bunkózhattok embereket, de amikor a megnyilvánulásaitok alapján jogosan ítélnek meg titeket, az már nem olyan fincsi. éééértem. logika a toppon. :-)

ALPÁRI STÍLUSBAN VÉDED A HÜLYESÉGED

-csak mert csupa nagy betűvel írod, az még nem lesz érv.

ELLENTMONDÁS

-hol? azon megy a vita, hogy szerintetek minden nő bunkó, mert elutasítóak, én meg nem mondom azt, hogy minden pasi bunkó, mert párszor el lettem utasítva. Milyen furcsa. Hol itt az ellentmondás? a fejedben esetleg.

Érdekes, hogy az én tesztem senki nem vette figyelembe. Nahát... Gondolom, mert az azt igazolná, hogy ti is csak a szépcsajokra buktok.

ma 11:53: te vered itt a nyálad és osztod a hülyeséget, de én vagyok a pisis? akkor miért nem nőt szerzel épp?

Én bőven 30 alatt vagyok, de 20 felett és csodálatos párkapcsolatban vagyok. Erről ennyit.

Ja és nem holmi társkeresőn jöttünk össze. :-) Szerencsére a pasik nagyon kis százaléka olyan nyámnyila és besz@ri, mint ti, így ő odajött hozzám és személyesen hívott randira. Most az fog jönni, hogy biztos jóképű vagy gazdag meg ilyenek, de elárulom, egyik sem. De nekem nagyon is bejön.

Jó dagonyázást az önsajnálatban puhapöchűek. ;-)

2013. nov. 4. 12:57
 23/42 anonim ***** válasza:
72%
Háh, titeket pedig nem tanítottak meg, hogy tiszteljétek a nőket. És azért, mert valaki nem azt gondolja, amit ti, még nem pisis. Ti viszont nagyon gyerekesek vagytok.
2013. nov. 4. 13:17
 24/42 anonim ***** válasza:
0%
Egy óvódás kislány okoskodását olvashattuk, a felhasználó neve: Someone's dream. Köszönjük, reméljük majd ilyen szépen fogsz szerepelni a Télapó meg a karácsonyi műsorban is az oviban. Várod már igaz? :)
2013. nov. 4. 13:20
 25/42 anonim ***** válasza:
70%

Egy óvódás kislány okoskodását olvashattuk, a felhasználó neve: Someone's dream. Köszönjük, reméljük majd ilyen szépen fogsz szerepelni a Télapó meg a karácsonyi műsorban is az oviban. Várod már igaz? :)

- Súgok, jó? Amit mondasz az nem sértő, de legalább vicces. Érveket továbbra sem mondtál. Ha ugyan így állsz a nőügyekhez is, akkor komolyan megérdemled, mivel ez csak üres locsogás. Majd szólj, ha valami értelmessel állsz elő. Bár ennek sikeressége felől elég erős kétségeim vannak. :-(

2013. nov. 4. 13:26
 26/42 anonim ***** válasza:
0%
Neked csak ne legyen kétséged afelől hogy én mire vagyok képes, nem fogok itt érvelni, mert felesleges, úgy sem fognád fel.
2013. nov. 4. 13:30
 27/42 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem érvelsz, mert nem tudsz. A személyeskedéssel és a megnyilvánulásaiddal csak bebizonyítottad, hogy még erre sem vagy képes. Ésszerűtlenek a reakcióid, tudom, rossz érzés alulmaradni egy vitában, de legközelebb majd a saját szinteden próbálkozz. Azt meg, hogy mire vagy képes már bebizonyítottad. Semmire.
2013. nov. 4. 13:37
 28/42 anonim ***** válasza:
72%
Én az ilyen oltogatós barmok miatt lettem bunkó. Azt hiszik poénosak, pedig csak szánalmasak. És nem fogják föl, mikor leírom, hogy miért válaszolok 100 levélből csak 10-re. De ha mégis leírom valakinel, hogy bocs, de ő nem érdekel, már akkor is lebunkóznak, hogy miért nem adok esélyt. De ha száznak adok esélyt, akkor bezzeg ribi vagyok. Na erre mondjatok valamit hapsikáim.
2013. nov. 4. 13:44
 29/42 anonim ***** válasza:
50%

Személyes statisztika következik. Két kamu férfiprofillal regisztráltam.

Első

nick: tedbundyfollower

kor: 35

végzettség: egyetemi diploma

jövedelem: 500 000 felett

beosztás: felsővezető

Üzenet 1 hét után csajoktól: 76

Ebből hirdetés vagy prosti: 13

Ebből troll: 6

Második

nick: kedves_srac

kor: 25

végzettség: középfokú

jövedelem: 50 000-100 000

beosztás: alkalmazott

Üzenetek 1 hét után csajoktól: 4

Ebből hirdetés vagy prosti: 1

Ebből troll: 3

2013. nov. 4. 13:44
 30/42 anonim ***** válasza:
6%

Someone's dream

Nappal van pisis, miért kellene egy nővel lennem munkaidő alatt? Keresnem sem kell, este randi. :)

2013. nov. 4. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!