Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért bunkók a nők?

Miért bunkók a nők?

Figyelt kérdés

Beregisztráltam egy internetes kommunikációs oldalra férfiként és nőként. Férfiként nem kapok egy levelet se, ha írok 100 nőnek abból jó, ha 1-2 válaszol és utána már nem is írnak.

Nőként regisztráció után pár perccel már 6 üzenetem volt.

2013. nov. 4. 09:00
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
69%
Több veszítenivalójuk van. Vadidegen nők pl. ritkábban erőszakolnak meg pasikat mint fordítva. Meg egy pasi egy jó d***ért sok mindenre képes, a nők érzelmesebbek.
2013. nov. 4. 09:19
 2/42 anonim ***** válasza:
93%

0. Mert csak.

1. Nem merek ráírni a pasira.

2. Nem tetszik, ezért lekoptatom.

3. Ki tudja, nem-e másnak adja ki magát (mint pl. Te)

4. Mivel sok pasi ír rám - ahogy te is tapasztaltad, kb. a 3. után megunom, és nem győzöm, hogy 2-nél több pasinak kelljen írnom egyszerre.

Egyéb kérdés?

2013. nov. 4. 09:42
 3/42 anonim ***** válasza:
50%

És ettől bunkók a nők?

Egyszer felregisztráltam egy társkeresőre poénból, regisztráció után 10 perccel már 30 levelet kaptam és persze mind ugyanarra a sablonra épült. Elég gáz.

Ha te férfiként nem kapsz egy levelet sem, annak az az oka, hogy nem vagy elég érdekes. De ez alapján leszűrni, hogy a nők bunkók elég csekély intellektusra vall.

2013. nov. 4. 09:48
 4/42 Farkas András D. válasza:
Ez még az őskorból származik,azóta mérgesek mióta az ősember a lábuknál fogva húzta őket, és tele mentek homokkal.
2013. nov. 4. 09:50
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is kipróbáltam egyszer a nőként regisztrálást. Hát, nem lehetett - volna - győzni a válaszolgatást arra a rengeteg levélre. Amúgy a legtöbb pasi az elutasító levél után is írogat, abszolút fölöslegesen. Meg aztán rengeteg kamu női reglap van, ugye... ;)

Az én módszerem, hogy hagyom, hogy a csajok írjanak először. Én nem fárasztom magam fölösleges kezdeményezéssel... :)

2013. nov. 4. 09:50
 6/42 anonim ***** válasza:
77%

A nők neten nem keresnek. Regisztrálnak és ki sem kell tölteniük a bemutatkozást, elvárásokat, adatokat. Fordítva ezt elvárják. Ülnek mint a pók a hálóban és szemezgetnek a levelek alapján (ami nem lehet sablon, se túl hosszú, se túl rövid). Élőben a nő is aktív, és nem kér teljes pedigrét, a kémia meg kiderül. Nagy elvárások a szófordulatok terén sincsenek.

Akik mást állítottak előttem nem mondtak igazat.

2013. nov. 4. 10:08
 7/42 anonim ***** válasza:
18%
igen #3-as ettől bizony bunkók a nők! mert ez pont olyan mintha hozzám szólnál az utcán és én elfordítanám a fejem és továbbmennék! Komolyan titeket nem tanítottak meg viselkedni a szüleitek? De védeni a hülyeségeiteket azt nagyon tudjátok! Mert természetesen mindig csak a másik a hibás meg f**fej ti nem..
2013. nov. 4. 10:32
 8/42 anonim ***** válasza:
83%
A nők soha nem hibásak, akármit tesznek vagy nem tesznek, ezt eddig nem tudtátok?
2013. nov. 4. 10:38
 9/42 anonim ***** válasza:
40%
Szegények túl sok levelet kapnak és nem tudnak válaszolni,jaj istenem, most mi lesz. Nem kell akkor az ilyeneknek társkeresőre regisztrálni, mielőtt regisztrált volna gondolhatta, hogy nem egy két levelet fog kapni.
2013. nov. 4. 10:41
 10/42 anonim ***** válasza:
Ilyenek a nők, problémázósak. Meg sok pasi is :P
2013. nov. 4. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!