Miért bunkók a nők?
Beregisztráltam egy internetes kommunikációs oldalra férfiként és nőként. Férfiként nem kapok egy levelet se, ha írok 100 nőnek abból jó, ha 1-2 válaszol és utána már nem is írnak.
Nőként regisztráció után pár perccel már 6 üzenetem volt.
0. Mert csak.
1. Nem merek ráírni a pasira.
2. Nem tetszik, ezért lekoptatom.
3. Ki tudja, nem-e másnak adja ki magát (mint pl. Te)
4. Mivel sok pasi ír rám - ahogy te is tapasztaltad, kb. a 3. után megunom, és nem győzöm, hogy 2-nél több pasinak kelljen írnom egyszerre.
Egyéb kérdés?
És ettől bunkók a nők?
Egyszer felregisztráltam egy társkeresőre poénból, regisztráció után 10 perccel már 30 levelet kaptam és persze mind ugyanarra a sablonra épült. Elég gáz.
Ha te férfiként nem kapsz egy levelet sem, annak az az oka, hogy nem vagy elég érdekes. De ez alapján leszűrni, hogy a nők bunkók elég csekély intellektusra vall.
Én is kipróbáltam egyszer a nőként regisztrálást. Hát, nem lehetett - volna - győzni a válaszolgatást arra a rengeteg levélre. Amúgy a legtöbb pasi az elutasító levél után is írogat, abszolút fölöslegesen. Meg aztán rengeteg kamu női reglap van, ugye... ;)
Az én módszerem, hogy hagyom, hogy a csajok írjanak először. Én nem fárasztom magam fölösleges kezdeményezéssel... :)
A nők neten nem keresnek. Regisztrálnak és ki sem kell tölteniük a bemutatkozást, elvárásokat, adatokat. Fordítva ezt elvárják. Ülnek mint a pók a hálóban és szemezgetnek a levelek alapján (ami nem lehet sablon, se túl hosszú, se túl rövid). Élőben a nő is aktív, és nem kér teljes pedigrét, a kémia meg kiderül. Nagy elvárások a szófordulatok terén sincsenek.
Akik mást állítottak előttem nem mondtak igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!