Miért bunkók a nők?
Beregisztráltam egy internetes kommunikációs oldalra férfiként és nőként. Férfiként nem kapok egy levelet se, ha írok 100 nőnek abból jó, ha 1-2 válaszol és utána már nem is írnak.
Nőként regisztráció után pár perccel már 6 üzenetem volt.
SZánalmas ez a siránkozás a részetekről.
Valaki írta, hogy ha a nő nem képes válaszolni minden levélre, akkor ne regisztráljon. Erre csak azt tudom mondani, hogy ha nem vagy képes elfogadni, hogy lehet, hogy nem kapsz választ, akkor ne regisztrálj.
Az oldalon lévő fiúcskák (bocs, a szememben nem vagytok pasik, nem hogy férfiak, azt ki kell érdemelni), folyamatosan beoltják a nőket, majd csodálkoznak, hogy mi a francért nem jön össze egy normális kapcsolat. Elmondom. Pontosan ezért. Amit itt leírtok az sugárzik rólatok az életben is. Az, hogy szánalmas nyomorult lelkű emberek vagytok, akik csak a másikban látják a hibát, itt is ezzel takaróztok. Nem arról van szó, hogy csak ti vagytok a hibásak, de a saját nyomorotokért ne mást okoljatok, hanem változtassatok rajta. De gondolom túl kényelmes a saját kis önsajnálat-pocsolyátokban tespedni és mindenki másra mutogatni.
Engem is ért már elutasítás, nem is egy, mégsem hordok le minden férfit pár balfácán miatt. Milyen érdekes... Persze ehhez kell egy bizonyos fokú intelligencia. Ami úgy látom belőletek nagyon is hiányzik.
És nem, levélre nem válaszolni nem bunkóság. Ha hozzám szólsz az utcán VADIDEGENKÉNT, a mondandód tartalmától függően elfordítom a fejem. Ez sem bunkóság. Kell a francnak, hogy mindenféle idegenek lógjanak a nyakamban.
Arról nem is beszélve, hogy az általatok viccesnek meg kreatívnak gondolt levelek sokszor unalmasak és fárasztóak. Lehet, hogy órákat agyaltok egy frappáns levélen, de attól az a másiknak lehet borzasztó agyoncsépelt is.
Baromi egyszerű. Ha nem bírjátok elviselni, hogy társkeresőn nem kaptok választ, akkor ne társkeresőzzetek.
Amúgy tesztet én is csináltam. Volt két profilom, ugyan azokkal az adatokkal, csak más képekkel. Az egyikben rólam voltak képek, a másikban pedig egy kissé csúnyácska, túlsúlyos lányról tettem föl képeket. Na hova nem kaptam egyetlen levelet sem? Lehet találgatni...
Kedves Someone's dream!
A megnyilvánulásoddal csak megerősítettem a "siránkozások" hitelességét!
Magyarra lefordítva:
"Valaki írta, hogy ha a nő nem képes válaszolni minden levélre, akkor ne regisztráljon. Erre csak azt tudom mondani, hogy ha nem vagy képes elfogadni, hogy lehet, hogy nem kapsz választ, akkor ne regisztrálj. " - NEVELETLEN VAGY - mi az h nem válaszolsz ha kérdeznek tőled valamit?? miféle divat ez? és ezt te természetesnek veszed....ezek szerint pont az emberség hiányzik belőled
"Az oldalon lévő fiúcskák (bocs, a szememben nem vagytok pasik, nem hogy férfiak, azt ki kell érdemelni)" - BUNKÓ VAGY -> h jössz te ahhoz, hogy megítélj másokat úgy h nem is ismered? neked is milyen rosszul esik, ha ezt teszik veled, nem?
" Az, hogy szánalmas nyomorult lelkű emberek vagytok, akik csak a másikban látják a hibát, itt is ezzel takaróztok. Nem arról van szó, hogy csak ti vagytok a hibásak, de a saját nyomorotokért ne mást okoljatok, hanem változtassatok rajta. De gondolom túl kényelmes a saját kis önsajnálat-pocsolyátokban tespedni és mindenki másra mutogatni. " - ALPÁRI STÍLUSBAN VÉDED A HÜLYESÉGED
"Engem is ért már elutasítás, nem is egy, mégsem hordok le minden férfit pár balfácán miatt. Milyen érdekes... Persze ehhez kell egy bizonyos fokú intelligencia." - ?! ELLENTMONDÁS
Someone's dream
Pisis vagy. Könnyen szerzek nőt (30 éves kor alatt is könnyen ment), ezt bebuktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!