Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy ezen az...

Miért van az, hogy ezen az oldalon gyakran lehet olvasni félénk lányok kérdéseit, míg a való életben meg annyira bunkók és nagyszájúak a lányok többnyire, hogy még én félek tőlük fiúként?

Figyelt kérdés
De tényleg, legutóbb is leszólítottunk pár lányt olyan flegmák, meg undok képpel néztek ránk, nem úgy látom, hogy a félénk, aranyos, kedves lányok lennének többségben a való életben, míg az itteni kérdések alapján meg ez jön le, hogy rengeteg a kedves, bájos, félénk lány, aki eléggé bátortalan és még a fiúkra rá sem mer nézni, holott a valóság eégszen más, szinte nem is létezenk már aranyos, kedves félénk lányok, sajnos.
2013. nov. 3. 20:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
mert a ilyesmi bunkó lányok valakivel az ágyban vannak, nem itt
2013. nov. 3. 20:45
 2/16 anonim ***** válasza:
Mert itt név nélkül, mindenki azt ír amit akar!
 3/16 anonim ***** válasza:

Lehet hogy azért, mert minden ember más és más személyisége van.

Léteznek kedves lányok is csak gondolom a farkad cenzora nem észleli őket.

4/16 anonim ***** válasza:
Vagy rossz lányokat szólítottak le, vagy éppen gáz szöveggel, de simán lehet, hogy a félénk lányokat találtátok meg. Én anno annyira féltem(félek) lányként a visszautasítástól meg a kihasználástól, hogy direkt nem szemeztem senkivel és felvettem egy elérhetetlen arcot.
2013. nov. 3. 20:48
 5/16 anonim ***** válasza:
Rengeteg... max gyiken. De ha a a való világbeli összes nőhöz viszonyítod, úgy eléggé kevés nemde? Ne a gyik legyen az alap bakker.
2013. nov. 3. 20:49
 6/16 anonim ***** válasza:

csak gondold végig:

- van pasijuk, és az ilyenek többnyire hűségesek (!)

- egyszerűen nem veszed észre őket, mert a flegmaság figyelemfelkeltés, és mint a példa mutatja, elég hatásos...

L

2013. nov. 3. 20:49
 7/16 evelin9876 válasza:

Nem mindenki olyan mint amilyennek kinez!! engem is sokan neznek felvagosnak meg flegmanak...peddig nem vagyok az csak nem nyalok mindenkinek.

Egy lanyt meg kell ismerni ahozz ,hogy megismerd nem lehet elitelni elso ranezesre...es amugy az a lany akihez oda megy egy idegen es a nyakaba ugrik...az ugy nevezik,hogy konnyuveru

2013. nov. 3. 20:50
 8/16 anonim válasza:
Ó mennyi leányzó magukra ismertek :DDDDDDDDD
2013. nov. 3. 20:51
 9/16 A kérdező kommentje:
A mai lányokban nincs tisztelet a fiúk felé ez a baj, annyira érzéketlenek, arra nem is gondolnak, hogy a fiúknak is van érzése és fáj, hogy úgy bánnak velünk. :(
2013. nov. 3. 20:58
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én fiúban vagyok kedves és normális, de ha random leszólítana egy lány az utcán; védelmi reakcióként valószínűleg én is bunkó és flegma lennék. Gondolom az ellenkező nemnél is így működhet.
2013. nov. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!