Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy ezen az...

Miért van az, hogy ezen az oldalon gyakran lehet olvasni félénk lányok kérdéseit, míg a való életben meg annyira bunkók és nagyszájúak a lányok többnyire, hogy még én félek tőlük fiúként?

Figyelt kérdés
De tényleg, legutóbb is leszólítottunk pár lányt olyan flegmák, meg undok képpel néztek ránk, nem úgy látom, hogy a félénk, aranyos, kedves lányok lennének többségben a való életben, míg az itteni kérdések alapján meg ez jön le, hogy rengeteg a kedves, bájos, félénk lány, aki eléggé bátortalan és még a fiúkra rá sem mer nézni, holott a valóság eégszen más, szinte nem is létezenk már aranyos, kedves félénk lányok, sajnos.
2013. nov. 3. 20:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
sztem te meg is érdemled kérdező a lányokat fűzni kell nem nyavajogni, észrevettem, azt hogy a lányoknál a nem az igent jelent. xDDDDDD
2013. nov. 3. 21:10
 12/16 anonim ***** válasza:
A tisztelet megadása nem nem függő.
2013. nov. 3. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy ezt felvetetted! De szerintem ez attól is függ hogy milyen korosztályt nézel. Minél fiatalabbak, annál jobban bele vannak merülve a facebookba egész nap, és nem is alakul ki a személyiségük. Lehet h egy aranyos tulajdonságú lány is bunkó az életben, mert egész nap befelé fordul és nem tudja kibeszélni magából az érzéseit. Másrészről meg természetesen az a menő lány aki minél k**vásabb ruhát vesz fel, és ha megjegyzik neki rosszul esik így azért érthető miért bunkók. Sokszor azt látom h nem is tudnak miről beszélgetni mert nincs tartalom az életükben. Míg a 21-22-től felfelé azért még normálisabbak egy fokkal (átlagban). Mert a mi gyerekkorunkban még nem volt ill. rettenetesen lassúak voltak a gépek :D ti h látjátok??
2013. nov. 4. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a teremtés koronái hajlamosak azt hinni, hogy kiváltság, ha ők valakit megszólítanak. Ha kedvesen akar az illető elutasítani, az legtöbbször csak még több nyomulást vált ki, őszintén szólva a flegmaság a legjobb taktika.

Mert egyébként mit mondjon az illető lány? "Ne haragudj, nincs barátom, de nem jössz be?" Ugyanúgy bunkóság lenne, ha igaz is.

2013. nov. 4. 20:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Azert vannak kivetelek.. :)
2013. nov. 16. 14:23
 16/16 One of the Anonymus ***** válasza:
Erre van egy szó ami talán nem illik ide de lehet szóval: netharcos vagyis más való életbe mint az interneten. Meg vannak még félénk lányok a valóságban is.
2014. jan. 18. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!