Hány éves korig köszönhetek sziával egy férfinak?
Akikkel eddig megismerkedtél és eddig is sziával köszöntél, azoknak továbbra is köszönetsz így. Akiket nem ismersz, azoknál nem életkorra van, hanem úgy ránézésre. Ha fiatalos, akkor nyugodtak köszönj sziával, ha már idősebb, akkor Jó napot kívánok. A mostani 40-es korosztály (én is az vagyok) sokkal lazább ebben a tekintetben, engem nem zavar, ha a mekiben egy fiatal srác sziával köszön amikor rendelek nála.
Ha viszont suliban vagy és tanárral találkozol, akkor bármilyen fiatal is, akkor se tegezd le amíg kkülön nem mondja.
18 éves korod után ha valaki tegez azt tegezd vissza.
Ha nem tetszik neki mehet a sunyiba. 16 évesen még megütheted a bokádat emiatt. Egyébként szerintem 30.
Női szemmel nézve, ismeretlen férfinak egyáltalán nem köszönök sziával, mert akárhogy fiatalabb, velem egykorú, közeledésnek veheti.
Arról nem beszélve, ha téged lesziáznak, a korod miatt vagy mert bunkók (ha ismeretlen!!), még akkor is Jó napotozhatsz.
Lehet, hogy már öreg vagyok.... de úrinő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!