A nő mindig az első pillanatban veszi észre ha tetszik egy férfinak?
Adott egy nő és egy férfi akik egy helyen dolgoznak de nem egy cégnél (üzlet , biztonsági cég). Egy alkalommal munkaidőben "melegebb" levegőjű beszélgetés alakult ki közöttük, így a nő flörtlejeket küld a férfi felé (amennyire jól vette észre a férfi). A férfi bizonytalan mert sikertelen volt a nőkkel szemben mégis szeretné megismerni a nőt nem csak "arra" (+18). Egy közös ismerős által kiderült hogy a nő már az első pillanatban észrevette, hogy tetszik a férfinak.
Elsősorban női válaszadók véleményére, őszínte válaszaira várok.
A nők mindig észreveszik, ha egy férfi (akár) az első pillanatban beleszeret vagy megtetszik neki a nő/lány? Gondolok itt elsősorban a kölcsönös vonzalomra!
nem feltétlen
kérdés h a pasi mit mutat, ha semmit akkor miből vegye észre ?
Legyen egy jó napod, hogy egy örök női titkot megtudhatsz:
Igen:D
1.nek:
Az őrök általában azért nem kezdenek kapcsolatot a szolgálati helyükön mert kockáztatják az állásukat.
4-esnek:
Ezt érthetem úgy ha a nő nem érezne semmit vagy nem érdeklődne a férfi iránt akkor nem is foglalkozna a férfi érzéseivel?
Nem akarok bénának látszani, csak szeretném kideríteni, hogy Ő is ugyanúgy érezhet - e irántam.
*ha a nő nem érezne semmit vagy nem érdeklődne a férfi iránt akkor nem is foglalkozna a férfi érzéseivel?
Pontosan.
7 Sok-sok boldogságot Nektek:D
4-es voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!