Lányok. Van esélye nálatok egy ilyen férfinak? Vagy ha nincs léccí küldjetek képet, hogy milyenek jönnek be.
2013. szept. 4. 16:39
1/21 A kérdező kommentje:
Arnold Swarcenegger
2013. szept. 4. 16:40
3/21 anonim válasza:
Ha nem írod le a nevét, rá sem jöttem volna.........
amúgy nem.
4/21 A kérdező kommentje:
Lol a vézna b*z*kat szeretitek? XD
Képet küldjön valaki? :D
2013. szept. 4. 16:50
5/21 anonim válasza:
Nem bírom a kigyúrt pasikat. Én az átlagos pasikat szeretem, akiken van egy kis fölösleg, emiatt puhák. Ilyen max 6 kiló felesleg. És, ha szőrös a mellkasa az nagyon jó :)De azért erős is legyen, hogy elbírjon ;)
6/21 A kérdező kommentje:
véletlen írtam kérdőjelet
2013. szept. 4. 16:50
7/21 anonim válasza:
Kérdező hogy lehetsz ilyen trágár és közönséges? Mindenkinek lehet véleménye. Fogadd el!!!
8/21 A kérdező kommentje:
Igazad van, bocsánat :D csak évek óta gyúrok, és nem menőzésből, de sikeresen megy, erre most kell rájönni, hogy nem lessz így esélyem a csajoknál? na köszönöm :D
Fogyhatok le, meg minden XD
2013. szept. 4. 16:52
9/21 anonim válasza:
10/21 A kérdező kommentje:
Eddig amúgy azt hittem, hogy sokat számít az izom. :)
De köszi a választ :D
2013. szept. 4. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!