Egy nagyon ronda férfinak van egyáltalán esélye arra, hogy becsajozzon?
Figyelt kérdés
Minden lány szerint nagyon ocsmány kinézetem van. Hogyan lehetne mégis barátnőm?2013. okt. 28. 09:41
2/9 anonim válasza:
Ha elég pénzed van, jóképű vagy!
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs a világon annyi pénz, amitől legalább egy kicsit vonzó lehetnék bármilyen lány számára is.
2013. okt. 28. 09:47
5/9 anonim válasza:
Van-van. De legalább még 20 000 alkalommal ki kell írnod ilyen vagy ehhez hasonló kérdést. Bónuszpontok járnak azért, ha képeket is linkelsz.
6/9 anonim válasza:
Életem, tegnap egy görcsronda törpe kínai férfit láttam egy bevásárlóközpont parkolójában, hatalamas terepjáróval és olyan ruhákban, amiket én még kirakatban sem látok. A következő pillanatban kiszállt az autóból a gyönyörű, magas, ápolt, magyar felesége és a félkínai kölykük. Hányni támadt kedvem és nem csak nekem. A körülöttünk lévő emberek mind megvetően nézték ... ugye senki nem gondolja, hogy szerelemből vannak együtt?
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Én ismertem egy elég csúnyácska, ráadásul nagyon szegény pasit, aki több nőt is az ujja köré tudott csavarni, olyan szövege volt. Mondjuk az ilyen ritka.
9/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én nem "csak" csúnyácska vagyok, hanem fertelmesen ocsmány.
2013. okt. 28. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!