Miért csak a ronda pasik akarnak ismerkedni GYIK-en?
Figyelt kérdés
Rengeteg "hirdetés" található, amiben fényezik magukat. Oké.. ismerkedni sosem baj. De mikor képet küldenek magukról, azon gondolkodsz, hogyan rázd le. :/ Éreztetek már hasonlót?
én Princess_of_the_Moonnal akartam ismerkedni, de messze lakunk egymástól
2013. okt. 30. 19:29
42/51 anonim válasza:
Kár,hogy sokan elfelejtitek,hogy ez nem társkereső oldal.Lehet ismerkedni,kell is,mert kitudja,találhatsz normális embert,akivel akár rendszeresen tudtok később beszélni bármiről.
Aki meg itt társat keres,az gondolkodjon el,hogy 20-on 30 éves fejjel mit is vár az itteni 10-en éves átlagtól.?
2013. okt. 30. 19:33
43/51 anonim válasza:
Én pl. most is skype-olok egy lánnyal, akit itt ismertem meg :)
2013. okt. 30. 19:36
44/51 anonim válasza:
Alapjába véve már ott a gond, hogy lerondázod. Miért nem lehet csak annyit mondani, hogy nem az eseted? Rád is mondhatják ezt, gondolom neked is jobban esik az, ha szebben fogalmaznak. Meg ki az az egyén, aki eldönti, hogy más milyen? Lehet valakinek pont az az ideálja...
2013. okt. 30. 19:40
45/51 anonim válasza:
43-as válaszoló.Én dettó!És tök normális és kedves.És abszolút baráti alapú beszélgetés. :)
2013. okt. 30. 19:52
46/51 anonim válasza:
#45 Ez is, a tegnapi randimhoz még tanácsot is kaptam tőle :)
2013. okt. 30. 20:14
47/51 anonim válasza:
Na,hát vannak itt rendes és értelmes emberek többen is ezek szerint. :)
Nekem innen kettő ember van,akivel tartom a kapcsolatot baráti szinten.
2013. okt. 30. 20:20
48/51 anonim válasza:
Nekem is, az a lány, akivel most beszélgetek, és egy másik, 17 éves pszichológusnak készülő lány :)
2013. okt. 30. 20:47
49/51 anonim válasza:
Felszínességtől tocsognak itt a kommentek. De akkor álszent is mindenki itt? IIIIIGGEEENNNNN. Hiszen szinte az összes kérdés itt arról szól, hogy nem igazán fontos a külső. Aztán mégis az lenne? Na, mi fene.
2013. okt. 31. 23:03
50/51 anonim válasza:
lehet, hogy van benne valami, de azért ne általánosítsunk :/
én személy szerint úgy érezném, hogy túl fontos részletet osztanék meg azzal, hogy neten küldözgetek képeket bárki vadidegennek...ki tudja, mit kezd vele utána, interneten bárki lehet bárki/bármi
egyszóval nem arról van szó, hogy most rászorulok-e vagy sem, egyszerűen nem bízok meg csak úgy akárkiben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!