Miért csak a ronda pasik akarnak ismerkedni GYIK-en?
Figyelt kérdés
Rengeteg "hirdetés" található, amiben fényezik magukat. Oké.. ismerkedni sosem baj. De mikor képet küldenek magukról, azon gondolkodsz, hogyan rázd le. :/ Éreztetek már hasonlót?2013. okt. 30. 18:35
31/51 anonim válasza:
Én nem vagyok ronda mégis itt ismerkedem. Mért? Mert egy kis faluban lakom és megadok magamnak minden lehetőséget. Ítéljetek el! 25/F
32/51 ameoland válasza:
tudtommal jóképű vagyok, mégis feljárok.igen, egyszer ki is raktam egy ismerkedős kérdést is. de élőbe is megy.
az itteni lányokkal kapcsolatban csak annyi zavar,hogy beszélni nem lehet velük rendesen,hiába próbálkozik az ember.mintha kisiskolás szintre zuhant volna vissza.
34/51 anonim válasza:
Azt hittem,hogy nem bírod a sátánistákat Úrnő.
35/51 ameoland válasza:
Én ezt tartom inkább korrektnek.. mint ami velem történt,hogy már 4. hónapja beszélgetek innen egy lánnyal és mostanában sikerült azt a fél választ kinyögnie, hogy ne találkozzunk, mert nem akarja hogy félreértsem és mert tök jól megvagyunk így is, ne rontsuk el ami kettőnk közt van.
Ennyi gerinc sincs benne,hogy "nem, mert..."
és ezt utálom a nőkben.
36/51 anonim válasza:
Nem is, de szemet hunyok e bűnöd fölött. ElnökÚrat is láncraverem egyszer és véresre ostorozom a hátát.
37/51 anonim válasza:
Majd én fogom megpaskolni a hátsódat amikor bőrtangába hozod nekem a megérdemelt sörömet
39/51 anonim válasza:
Mert élőben nem mernek, nyilván.
40/51 anonim válasza:
Ronda csajok is akarnak ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!