Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak a ronda pasik...

Miért csak a ronda pasik akarnak ismerkedni GYIK-en?

Figyelt kérdés
Rengeteg "hirdetés" található, amiben fényezik magukat. Oké.. ismerkedni sosem baj. De mikor képet küldenek magukról, azon gondolkodsz, hogyan rázd le. :/ Éreztetek már hasonlót?

2013. okt. 30. 18:35
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy valaki jól néz ki, lehetnek gondjai az ismerkedéssel...

Van egy lány, akit itt ismertem meg (csak barát), Ő azt mondta, jól nézek ki, és szerinte nagyon szépek a szemeim.

Szóval, annyira ronda csak nem lehetek...

2013. okt. 30. 18:40
 12/51 anonim ***** válasza:
Mert a jóképűek bárhol tudnak, a rondák közül pedig van, aki abban reménykedik (hiába), h itt nem fogja minden lány visszautasítani. Egyébként ennyit arról, h nem a külső számít nektek.
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
ElnökÚr egy szőrös 40es depis háziasszony, nem kell vele foglalkozni.
 14/51 anonim ***** válasza:
Mert aki kinéz valahogy az nem szorul rá az oldalra! Mint ahogy valószítűleg ez fordítva is igaz! Megkérdezném az itt ismerkedő férfiakat, milyenek az itteni csajok?
 15/51 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szerintem mindenkinek más jön be. Nekem nincs bajom a külsőmmel, pozitívak itt is a visszajelzések, de lehet, hogy pont Neked nem tetszenék. A többiekkel ellentétben én szeretek itt ismerkedni, mert ez is egy lehetőség, és jól meg lehet ismerni a másikat, még ha virtuális is.

24/F

2013. okt. 30. 18:42
 16/51 anonim ***** válasza:
18%
Denna alattvalóm! Rólam így nem beszél érti?!!
2013. okt. 30. 18:42
 17/51 anonim ***** válasza:
18%
Elnök Úr én magára szavazok!
2013. okt. 30. 18:44
 18/51 anonim ***** válasza:
És ezért nem lesz nekem soha párom, mert mindenki így gondolkodik rólam. És az megint hülyeség, hogy mindenkinek más jön be, mert én olyan ronda vagyok, hogy egy lánynak sem jövök be.
2013. okt. 30. 18:44
 19/51 anonim ***** válasza:
rászorulhatnak a jó pasik is erre az oldalra, én is jó visszajelzéseket kaptam, és mégsem megy az ismerkedés élőben, és a csajok közül is van aki jól néz ki itt
2013. okt. 30. 18:45
 20/51 anonim ***** válasza:
Mert ronda vagyok. :D Bár nem is ismerkedek itt, vagyis igen, csak nem párkapcsolat kialakításának céljából. :D
2013. okt. 30. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!