Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak a ronda pasik...

Miért csak a ronda pasik akarnak ismerkedni GYIK-en?

Figyelt kérdés
Rengeteg "hirdetés" található, amiben fényezik magukat. Oké.. ismerkedni sosem baj. De mikor képet küldenek magukról, azon gondolkodsz, hogyan rázd le. :/ Éreztetek már hasonlót?

2013. okt. 30. 18:35
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Ezt nem vettem magamra de mondok egy jó érvet :) Szerintem aki jól néz ki nem itt ismerkedik.... Ha viszont még is itt van akkor meg hasonlóan ő is érdekes lányokba fut bele ami miatt elmegy a kedve tőle , nem akar ismerkedni csupán ha unatkozik, vagy szeret hasznos tanácsot adni felnéz ide :)
2013. okt. 30. 18:46
 22/51 anonim ***** válasza:
Én állítólag nem vagyok ronda, és ismerkedtem is már itt. :D
2013. okt. 30. 18:46
 23/51 anonim ***** válasza:
100%

Drááága kérdező!

Ha valaki nem tetszik neked akkor miért nem mondod meg neki őszintén? -.-' Ennyire gerinctelen vagy hogy nem akarsz őszinte lenni inkább lerázod szerencsétlent? -_-"

2013. okt. 30. 18:47
 24/51 anonim ***** válasza:
Vesszen el pénzem, házam, marhám, de az alattvalód soha nem leszek!
2013. okt. 30. 18:51
 25/51 anonim ***** válasza:
A mostani barátom itt ismertem meg, és nem elfogultságból, de határozottan jól néz ki. Igaz, ez csak véletlen volt, és egyikünknek sem volt határozottan ismerkedési szándéka, de mégis. Vannak itt helyes pasik is... És kétlem, hogy én lennék az egyetlen csinos lány az oldalon :D
2013. okt. 30. 18:51
 26/51 anonim ***** válasza:
Majd én azt tudom úrnőci
2013. okt. 30. 18:52
 27/51 anonim ***** válasza:
#24 Erzsike is ide talált? xd
2013. okt. 30. 18:54
 28/51 anonim ***** válasza:
Drága ElnökÚr már megint mit szívott? Ma a szokásosnál is hülyébb
2013. okt. 30. 18:54
 29/51 anonim ***** válasza:
"azon gondolkodsz, hogyan rázd le" nem kell ezen gondolkodni. csak annyit írsz vissza, hogy: "nem tetszel." nekem például azt írta egy lány, hogy "csúnya vagy". és egyáltalán nem esett rosszul. elmosolyodtam rajta, és örültem neki, hogy őszintén megmondta. nem pedig valami hülye ürüggyel állt elő.
2013. okt. 30. 18:57
 30/51 anonim ***** válasza:
Köszönöm a megtisztelés drága Gravekukac,tán Denna védőangyala vagy?:O
2013. okt. 30. 18:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!