Miért csak a ronda pasik akarnak ismerkedni GYIK-en?
Figyelt kérdés
Rengeteg "hirdetés" található, amiben fényezik magukat. Oké.. ismerkedni sosem baj. De mikor képet küldenek magukról, azon gondolkodsz, hogyan rázd le. :/ Éreztetek már hasonlót?2013. okt. 30. 18:35
2/51 anonim válasza:
Mert én jóképű vagyok és nem ismerkedek itt
3/51 anonim válasza:
lol.Ez van.Ők legalább megmutatják milyenek is.Én amikor elmentem randizni egy lánnyal.Egészen más volt mint a képen.
Szal...
4/51 anonim válasza:
Én nagyon nem vagyok ronda, kikérem magamnak! 10/7 vagyok.
6/51 anonim válasza:
hát igen, az, aki jól néz ki, nem szorul arra, hogy itt ismerkedjen. szóval ne várd, hogy itt majd kifogsz egy helyes srácot...
7/51 anonim válasza:
Mert minek ismerkedjek itt nem vagyok raszorulva
8/51 anonim válasza:
nem csak a rondák ismerkednek itt, ha összefutsz eggyel akkor mondd meg neki hogy nem jön be neked azt cső, sosem látod többé
9/51 Pain for Pleasure válasza:
Nem tudom, én több jóképűt láttam, mint rondát. Lehet az én ízlésemmel van a baj.
10/51 anonim válasza:
"De mikor képet küldenek magukról, azon gondolkodsz, hogyan rázd le."
Akkor legalább ne jönnétek a kisugárzás, férfiasság és hasonló dumákkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!