Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Szerintetek ciki, ha...

Fiúk! Szerintetek ciki, ha egy lánynak nincsenek barátnői, nem jár bulizni?

Figyelt kérdés

A barátnőket úgy értem,hogy akivel összeülnek,átmennek egymáshoz csacsogni,elmennek vásárolgatni,bulizni.

A korombeli lányok csak úgy töltik fel minden szombaton a bulizós képeket ,ahol 10 csak együtt bulizik,de nekem nincs ilyen társaságom :(

Bulizni meg nem járok,mivel félek és nem is vágyom rá.

A nővéremmel nagyon jó a kapcsolatunk,mivel mindent meg tudunk beszélni és vele tudok a legjobbakat röhögni :D

Most őszi szünetem van és egész nap itthon ülök,elvagyok itthon,kutyázok,takaritgatok,edzeni járok.

A korombeli srácok szerintem vagyis én úgy érzem,hogy bénának tartanak emiatt..

18 éves vagyok.

2013. okt. 30. 08:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es te buta vagy nagyon.Nézz már körül milyen emberek mászkálnak kint,és meglátod.Továbbá nem kell elítélni csak így élből másokat,mikor nem is tudod mit élt át,és mondjuk miért nincsenek barátai az adott illetőnek.Például nekem azért nincsenek,mert voltak csak teljesen szétesett a csapat,mikor az egyik belőlük börtönbe került és fenyegetéseket is kaptunk apjától is.Továbbá nem vettek körül szinte soha olyan emberek úgy igazán,akikkel közös hangon lettünk volna,túlságosan szélsőséges volt a legtöbbjük felfogásban és viselkedésben is.A maradék meg nem igazán foglalkozott velem.
2013. okt. 30. 10:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Na én pont ilyen lánnyal barátkoznék, ismerkednék meg srácként. Abszolút jó ez, nincs ezzel semmi gond Kedves Kérdező. És még 18 is vagy? Tökéletes! :D

Szép napot!

F25

2013. okt. 30. 10:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy nincsenek barátaid azért egy kicsit furcsa, bár annyira nem meglepő tekintettel a társadalom értelmi szintjére a korosztályodban...

Az meg, hogy nem jársz bulizni egyáltalán nem érdekel. Inkább egy-két sör számomra is haverokkal valami pubban, kocsmában, vagy valakinél összeülünk. :)

Keress valami hobbit, ami lefoglal.

2013. okt. 30. 13:20
 14/15 anonim ***** válasza:

"edzeni járok"

good, good

a többi is

2013. okt. 30. 14:21
 15/15 anonim ***** válasza:
ha nem partiarccal akarsz ismerkedni akkor nem fognak bénának tartani :P
2013. okt. 30. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!