Ciki ha egy tetoválón nincsenek tetoválások? (Bőv lent)
Figyelt kérdés
Tetoválónak tanulok, igaz nekem van a csuklómon egy kicsi tetoválás,de pl akikkel a tanfolyamon együtt vannak, nekik rendre több van,és folyamatosan szólongatnak,hogy milyen az,hogy egy tetoválónak "nincsenek" tetoválásai.2012. febr. 24. 07:18
1/3 anonim válasza:
Szerintem meg az a gáz, ha valaki béna mintákkal van végigvarrva. Elvégre ez valahol a mester refeneciája is, tükrözi, hogy milyen sz@r az ízlése.
Egyszerűen mondd azt, hogy eddig nem találtál még olyat, akit elég jónak tartassz, hogy dolgozon rajtad.
2/3 anonim válasza:
Én tetoválok már jó ideje, de nekem nincs egy sem. :D Attól, hogy szeretek alkotni, még nem kell, hogy én is tele legyek varrva... amúgy is az agyam eldobom, mikor napi szinten érdeklődnek a 14-15 éves kisgyerekek, hogy mennyiért csinálnék ilyen meg olyan tetoválást nekik... és mikor kiderül, hogy Googleból kikeresett sablon mintákat akarnak, na az tesz be igazán. Semmi egyéniség, csak a divatolás, nehogy már valakinek ne legyen tetkója meg pc-je nyolcadikos korára... szóval én sem érzem magam kevesebbnek azért, mert nincs. :D Attól, hogy tetoválsz, még nem kell tetováltnak lenned. A plasztikai sebész sem ülteti tele magát szilikonnal, és a fodrász sem változtatja a frizuráját minden héten... érted. :D
3/3 anonim válasza:
De az akkora sz@r már ha tetoválsz és rajtad egy sincs......
Nézd meg a Miami Ink-eseket,vagy akármelyik tetoválót.
10-ből 9 ki van hímezve.Ezzel nincs is semmi baj.
Szerintem olyan tetováljon csak,aki tudja is hogy milyen érzés. Én is varrok már pár éve,magamon kezdtem,már szinte nincs rajtam szabad hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!