Roma pasik! Vélemény a Magyar csajokrol?
# 61
értelek, tudom....hiába cigány vagyok én is, nekem is rengeteg gondom volt már a "fajtámmal" nem egyszer nem kétszer kiraboltak, még a cipőmet is lelopták a lábamról egyszer és tudom, hogy nehéz megbocsátani, sőt lehetetlen mert igaz, bevallom bennem is van némi gyűlölet a fajtám iránt, de ellent tudok mondani nekik és még mindig kitudom mondani fennhangon azt, hogy én igenis cigány vagyok.
Majd ha elfogod tudni fogadni őket, ha már nem fogod gyűlölni őket......na akkor....eljutsz majd oda ahova én.......megbocsátasz minden tettüket és ezáltal több leszel szellemben, lélekben és testben.
De nem kérem.....sőt ne is gondolkozz el ezen, majd érezni fogod, hogy mikor kell változnod, lehet soha nem jön el...lehet soha nem változol meg és mindörökké utálni fogod őket, nem baj, ez így jó, de ha esetleg nyomot hagy benned ez az iromány teljesen mindegy most vagy 10-20-30 év múlva és megpróbálsz túllátni lopáson és erőszakon, na akkor majd érteni és érteni fogod.
" Legújabb kutatások szerint lehet, hogy annak idején keveredtek a japánokkal, mongolokkal és nem tudom, ez csak feltevés, de szerintem a japánok miatt van bennük a fajgyűlölet."
Ennél nagyobb hülyeséget is rég olvastam ... A magyarokat genetikailag inkább germán és szláv keveréknépnek lehetne mondani, semmi köze nincs a japánokhoz . A rasszizmus meg egy olyan tulajdonság, ami genetikailag mindenkiben benne van, ezt a majmoknál is megfigyelték . Ez egy óriási tévhit, hogy csak a fehér ember idegengyűlölő, nézd már meg mi van Kínába, Izraelbe vagy az araboknál . Nekem például semmi bajom nincs a japánokkal, de nem szeretném ha a szomszédom lenne . Mindenki a saját környezetében érzi jól magát, nem kell ezt túlragozni ...
# 64 én se nagyon hiszek ebbe!!!!!!!!!!!!!!
pár iqninja írta akik még azt is valahonnan "kikutatták", hogy a cigóknak még a vérük is más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!