Roma pasik! Vélemény a Magyar csajokrol?
31: Mi az, hogy ha nem tudod megvédeni magad, így jártál? Annak idején a 9 éves öcsémet három 14-15 éves cigány seggarc verte meg, mert éppen olyan kedvük volt. Az más kérdés, hogy utána az én gyerekkori haverjaimnak milyen kedvük volt...:)
Írni nem tudsz, de vered itt magad. Remélem kipusztulsz a fajtáddal együtt.:D
"Tudod ha az ocsed ilyen mulya en meg tudtam magam vedeni a nalam 3-4evel idosebbek elen lany letemre o meg nem ez szanalom!!!!!!"
Te milyen primitív vagy ...
Látod, és ezért született a Magyar Gárda, hogy megvédjük magunkat a vadászó cigánybandáktól. És hát nyilván mi vagyunk a szemét nyilasfasiszta rasszista magyarok.
Ilyen felfogással inkább takarodjatok az országból, aztán verjétek meg öldossétek egymást a dzsungelben mint az állatok.
Sok szájkaratés trollkodik egy 13 éves fél-cigány lánnyal.
Kemények vagytok! :)
Miért rajta élitek ki a tróger cigányok okozta sérelmeiteket? Nem ő verte meg valamelyikőtök öccsét, nem ő lop, nem ő köt beléd, hanem a gyökér cigány, de gyökerek vannak fehérek, ázsiaiak négerek, kutyák macskák tyúkok közt is. Ti meg itt vergődtök. Az utálkozás az nagyon megy, tipikus magyar vonás. De jó is hogy csak félig vagyok magyar, félig norvég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!