Az arab fiúk akik itt vannak Magyarországon, tényleg minden magyar lányt k. vának tartanak, és nincs is példa arra hogy magyar lány és arab közt igaz szerelem legyen?
Érdekes :D téma. Nők többsége tényleg egy könnyűvérű rib..anc de inkább a tinik ilyen esetek, mert 25 év felett már a nők érettek lesznek és kialakul az egyéniségük. Én inkább a tiniket nevezném rib..ancoknak. Többségük az. És vannak rendes arabok is. A kultúrájuk miatt tekinthetik a magyar nőket rib..ancnak mivel az ő nemzedékükben a nők eggáltalán nem mutogathatják magukat erre azt értem nincs kinn a szemükön arcukon kivul semmi a ruha alól.
Mi liberálisok vagyunk ők konzervatívak
Csak azt tisztelik, aki kivivja a tiszteletet. De mit tiszteljen azon, aki felkinalkozik, 10 perc utan szetteszi a labat stb.
Nekem arab ferjemvan - ne tudjatok meg hany no kinalkozott mar fel neki, tudvan, hogy nos, sot a legtobben akkor akartak elcsabitani, amikor terhes voltam. Meg nala 20evvel idosebb nok is szerelmes levelekkel bombaztak. Felelmetes.. Mindezt ugy, hogy en is ott dolgoztam es nap mint nap lattak, hogy velem van, boldog es nem kell neki mas. Az ilyeneken mit tiszteljen? Es ha valaki nap mint nap ezt latja, megertem, hogy altalanosit es minden not rib.ancnak tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!