Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! TI Járnátok egy félig magyar félig kínai lánnyal?
Figyelt kérdés
16 éves a leányzó én 18..Írjatok véleményt stb..2013. aug. 22. 15:58
1/19 anonim válasza:
Most komolyan idegenektől vársz választ erre ? Tetszik ? Megfogott benne valami ? Igen , nem és a szerint lépj.
2/19 anonim válasza:
Gondolkodtam egy durvább hangvételű hozzászóláson, de végül beláttam, hogy azzal csak lepontoznának.
Szóval a kérdésre adott válaszom Igen, ha a leányzó személyisége, viselkedése megfelelő.
3/19 anonim válasza:
Én az ázsiai lányokat nagyon csipázom, így simán.
De ha nem csak megdugni akarod, akkor nem az a lényeg, hogy ázsiai, néger, cigány, eszkimó indián vagy földönkívüli, vagy akármi e?
Tetszik?
Jól kijöttök? Működne a dolog hosszabb távon? Akkor ne idegenektől várj választ és megerősítést, hanem hívd el randira!
4/19 A kérdező kommentje:
Küldjek róla képet? csak úgy megmutatni?
2013. aug. 22. 16:10
5/19 anonim válasza:
Simán! Szerintem mindenki kíváncsi lett! :) Főleg én! :)
8/19 A kérdező kommentje:
Igen van képem róla :D
2013. aug. 22. 21:42
9/19 anonim válasza:
Küldjél képet:) Én biztosan járnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!