Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem barmit legyoz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem barmit legyoz? (torok-magyar szerelem)

Figyelt kérdés

kezdem a legelejen!

mostanaban ugyerzem nem nagy dolog az internetes ismerkedes, tehat nem mondok ujdonsagot de ez a tortenet mas!

van egy videochat oldal, sokat fent voltam rajta estenkent, nem eltem tarsasagi eletet csak virtualisan. felmentem egyik este az oldalra s beszelgettem egy fiuval aki torok! elkerte az msn cimem meg akkoriban s ott folytattuk a beszelgetest meg aznap, utanna en nem leptem be egy jo ideig igy elis felejtettem hogy ki o. kis ido utan beleptem s azonnal ramirt s hogy kameran latni akar mert o sem tudja ki vagyok, elfogadtam a kamera felkerest s beugrott hogy ki is o s neki is, de ujbol elkezdtuk az ismerkedest, minden hetvegen beszelgettunk, par honap mulva mindennap beszelgettunk mar! angolul beszelgettunk o tanitott engem torokul en ot magyarul! fel ev mulva eleg komolyan gondoltuk a dolgot s neki bekellett vallania valamit, megpedig hogy van egy baratnoje, a szivem mintha kette hasadt volna, szerencsetlennek hittem magam, de nyugtatgatott hogy ne aggodjak mert elhagya, velem akar lenni, s jovore nyaron talalkozni fogunk, csak bizzak benne! probaltam hinni ebben az egeszben, megkerestuk egymast facebookon, s lattam a lanyt, kicsit elkeseritett de probaltam nem vetni ra ugyet! kb ket hettel kesobb irt nekem hogy nemtudja otthagyni stb, de legyunk baratok en beleegyeztem, mert ugy gondolom ket szemely kell ahoz hogy mukodjon valami! beszelgettunk tovabbra is aztan egyik naprol a masikra nem irt vissza ket-harom hetig, megillyedtem hogy biztos sose fog velem szoba alni mar, s egyik este ramirt, hogy ne haragudjak hogy nem valaszolt, de szakitott a lannyal s kellett egy kis ido neki! megerto voltam vele s mondtam majd ha szeretne beszelni rola elmondja, meg akkor elis mondta, megkonnyebulten erezte magat, s mondta hogy azert volt mert szeret, s velem akar lenni, de nagy a tavolsag s fel hogy nem jon ossze. biztattuk egymast hogy kibirjuk, egy ideig ment is, fel evig kb minden szep es jo volt, kozben mar a vege fele lattam rajta hogy baj van, rakerdeztem de nem mondott semmit, egyszer bejelentette neki szuksege van arra hogy szeressek atoleljek s neki kell valaki, ra ket nappal egy lannyal volt kapcsolatban, osszetortem azonnal...nem beszeltem vele, nem valaszoltam neki de nagyon nehezen birtam, s egyszer kaptam tole egy bucsu uzenetet amiben leirta szeret s sosem fog elfelejteni mert kedves lany vagyok nagyon es latta hogy nagyon szeretem de sajnos a tavolsag a baj, elfogadtama donteset s nem irtam neki vissza csak annyit hogy ok, by...eltelt egy ev, s a lannyal nincs eggyutt, kozben volt egy baratnom aki latta milyen allapotbanvagyok s gondolta probara teszi a sracot s erdeklodik kicsit a tudtom nelkul, irt neki folyamatosan kissebb nagyobb sikerrel, s felhozott engem mint ex baratnot hogy meseljen rola, s rengeteg dolgot mondott rolam, hogy a legszebb magyar lany maradok neki, kedves vagyok szep, okos, es szeretni valo, csak tul nagy a tavolsag kozottunk s nem akart bantani hogy nemtudta mikor fogunk talalkozni! ekkor meghatodtam ... feledesbe merult de most egy ev utan megint fellobban nallam valami, minden nap nezegetem az adatlapjatde csak a kep erdekel semmi mas, s egyszeruen nemtudom kiverni a fejembol, egyre tobbet gondolok ra, s olyan erzesem van irni fog hamarosan, vagy ez csak egy teveszme, hogy annyira vagyok ra hogy csak kepzelodom?! valaki volt mar hasonlo helyzetben vagy esetleg kivulallokent tudna e nekem mondani valamit hogy felejtsem el vagy probaljam meg?! koszonom ha elolvastad vegig, s azt is koszonom ha valaszoltal ra!

2013. jún. 23. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonyra azért ne az Egri Csillagokat vedd meg neki.
2013. jún. 23. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
török-magyar... szkíta mind a kettő úgy, hogy ez nem lehet akadály :D amúgy nem olvastam végig xĐ ezért bocs
2013. jún. 23. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig, de szerintem működhet a távkapcsolat.
2013. jún. 23. 22:09
 4/6 A kérdező kommentje:

nem szeret olvasni :D

hmmm hat gondoltam hogy nem lesz sok ember aki vegigolvassa mert hat tul sok a szoveg mindenesetre azert koszonom a valaszokat remellem jol sul el :) remenykedek

2013. jún. 24. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha esetleg rövidebben leírnád :D
2013. jún. 24. 17:20
 6/6 A kérdező kommentje:
azert irtam le ilyen hosszan hogy aki valaszolni akar megertse mi a helyzet mielott meg hulyesegeket probal irni, de egyebkent mar azt is koszonom ha valaki csak bele olvasott, s valaszolt ra oszinten hogy nem olvasta el, ;)
2013. jún. 25. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!