Ilyen helyzetben mi van az alfahímségggel? (csak egy kis filozofálás)
A kor nagyon sokat számít!
A lányok kb. 18 év alatt még nem csak az alfaságot nézik. Én határozottan nem voltam alfa a gimnáziumban, de viszonylag jóképű, magas, szőke hajú srác vagyok így nagyon sok lány volt szerelmes belém, főleg az utolsó két évben és főleg a nálam fiatalabb évfolyamba járók. Igazi szép lányok voltak, 14-17 évesek kb.
Sajnos nem használtam ki az összes adódó alkalmat akkor, csak párukkal sikerült legalább egy csókot összehozni NULLA energiabefektetéssel.
Az egyetemtől kezdve viszont más lett az élet. A szép lányokért, hogy legalább olyan minőségűeket szerezzek, mint a gimiben már meg kellett dolgozni. Ezért megtanultam és ma is tanulom (jó pap is holtig tanul) hogy kell rendesen csajozni és manapság már csak így érhetek el sikereket ugyanolyan gyönyörű lányoknál, akikhez nem kellett semmilyen energiabefektetés még a gimiben.
Egyébként meg is tudom mondani mit érez a lány az ilyen sráccal kapcsolatban: Kiábrándultságot. Várná, hogy lépjen a srác és legyen valami, de nem csinál semmit a gyerek. Vagy azt hiszi a lány hogy vele van a baj, vagy pedig kiábrándul.
A lányok nem fognak kezdeményezni. Ha 2 millió éve a férfiak kezdeményeznek és a nők nem, a nők nem most fognak elkezdeni. De ezzel nincs is semmi baj.
Nem is kell alfahímvadállatnak lenni ahhoz, hogy valaki tudjon kezdeményezni. Csak átlagosnak.
A lányok miért lépnének túl az ösztöneiken? Te túllépsz az ösztöneiden és képes vagy olyan nővel összejönni, aki nem szép számodra, aki nem vonz szexuáisan?
Nem.
Akkor a lány miért lépjen túl a saját ösztönein és jöjjön össze olyannal, akinek nincs önbizalma, nem határozott és nem domináns?
A nők egyébként sem értik általában az ösztöneiket és a legtöbb férfi sem a női ösztönöket (a férfi ösztönök elég könnyen megérthetőek). Azok, akik azt hiszik hogy barátsággal, udvariassággal, kedvességgel be lehet jutni egy nő bugyijába (=szívébe). A nők nem ezekre gerjednek, hanem az egészséges önbizalomra, határozottságra és dominanciára, első sorban.
A férfiak meg a feszes testre és a szép arcra, első sorban.
Szexuálisan értve természetesen. Szóval mégegyszer, ha te nem lépsz túl az ösztöneiden és jössz össze olyan lánnyal, akit nem tartasz szépnek, a lányok miért lépjenek túl a sajátjaikon?
Picit vastag a combja a vékony derekához képest.
A kotonszoknya pedig büdös lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!