Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rockerek, Metálosok? (katt)

Rockerek, Metálosok? (katt)

Figyelt kérdés

Sajna kevés ilyen stílusú haverom van, pedig én is nagy rocker, és metálos vagyok :))

akinek van kedve ismerkedni, írjon üzit ;) köszii :D

15/L

2013. okt. 24. 17:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Rövid leszek! Írj! :D
2013. okt. 24. 20:15
 22/32 anonim válasza:
48%
Szia! :D Rám is írhatsz :) Kedvenceim: Avenged Sevenfold,Disturbed,Skillet,Three Days Grace, Asking Alexandria, Metallica, BVB, Guns N Roses, AC/DC, Suicide Silence, Carnifex,Chelsea Grin,Megadeth,Papa Roach, Nickelback...stb :D 14/F
2013. okt. 24. 20:37
 23/32 anonim ***** válasza:

Merre laksz, hogy ilyen kevés van?

Az egyik válaszolónak, a rock klubbok sajnos igencsak eltűntek manapság... Nálunk is volt, de bezárták. Most valami tinidiszkó van a helyén. /szééééégyen/

Nekem a Freedom Call a kedvencem, de elég kevés magyar ismeri, legalábbis eddig akárhány ilyen stílust szerető emberrel találkoztam egyet kivéve senki nem ismerte. :D Persze ezen kívül rengeteg mindent hallgatok.

2013. okt. 25. 00:04
 24/32 Nayal ***** válasza:
64%
Mégis úgy írsz, és fogalmazol mint egy tiniribi. Össze vissza kacsintgatsz ";)" meg pirulsz holott okod nincs rá ":$" és érdekes a fogalmazásod, hozzáállásod is. Az első válaszolónak igaza van, és az, hogy ha nem tetszik húzz el tipikus duma a mai lányoknál. Szvsz divatrocker vagy, vagy troll.
2013. okt. 25. 16:39
 25/32 A kérdező kommentje:

szia :D ki van írva az életkorom :D de attól mert smiley-kat is használok, még nem vagyok se troll, se tiniribi, se divatrocker...se semmi egyéb.

ja, és igenis ha nem tetszik, akkor el lehet menni máshova :D mert semmi értelmét nem látom hogy itt oltogass. de gondolom te se. szóval mindegy.

2013. okt. 25. 16:44
 26/32 Nayal ***** válasza:
46%
Mi az, hogy oltogatni? Nem értem. Ki kérdezte az életkorod? Mellesleg, de és sztem ki fogod nőni. De m1 csak szóltam.
2013. okt. 25. 17:20
 27/32 A kérdező kommentje:

nem fogom kinőni ;) ezt már most megígérhetem. mert ismerem saját magam.

és nem kértem véleményt

2013. okt. 25. 18:30
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Metallica, Iron Maiden, Megadeth, Slayer, AC/DC, Amon Amarth, Amorphis, Sabaton, Avenged Sevenfold, GnR, Disturbed meg még miegymás :D 18F Ha gondolod írj majd.
2013. okt. 25. 19:06
 29/32 anonim válasza:
100%

Ha gondolod akkor nekem is írhatsz. :)

Én általában szeretek magyar zenét hallgatni, de a külföldit sem vetem meg..

Pár kedvenc: Rómeó vérzik, Road, Tankcspda, Kárpátia, Metalica, Motörhead, AC/DC, Nightwish és még sorolhatnám.

15/F

2013. okt. 25. 19:09
 30/32 Herczeg Levente ***** válasza:

Domy ez is te vagy? :D

Am én jóformán mindent meghallgatok :D

Kiss-t is bírom,de inkább death/black/folk jön be legjobban,azokra lehet a legjobbakat pogózni,meg headbengelni :D

Kedvencem Insomnium. Ajánlom mindenkinek,kib*szottul de jó zenekar :D

http://www.youtube.com/watch?v=K003TNG40P8

2013. okt. 27. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!