Rockerek, Metálosok? (katt)
Sajna kevés ilyen stílusú haverom van, pedig én is nagy rocker, és metálos vagyok :))
akinek van kedve ismerkedni, írjon üzit ;) köszii :D
15/L
Merre laksz, hogy ilyen kevés van?
Az egyik válaszolónak, a rock klubbok sajnos igencsak eltűntek manapság... Nálunk is volt, de bezárták. Most valami tinidiszkó van a helyén. /szééééégyen/
Nekem a Freedom Call a kedvencem, de elég kevés magyar ismeri, legalábbis eddig akárhány ilyen stílust szerető emberrel találkoztam egyet kivéve senki nem ismerte. :D Persze ezen kívül rengeteg mindent hallgatok.
szia :D ki van írva az életkorom :D de attól mert smiley-kat is használok, még nem vagyok se troll, se tiniribi, se divatrocker...se semmi egyéb.
ja, és igenis ha nem tetszik, akkor el lehet menni máshova :D mert semmi értelmét nem látom hogy itt oltogass. de gondolom te se. szóval mindegy.
nem fogom kinőni ;) ezt már most megígérhetem. mert ismerem saját magam.
és nem kértem véleményt
Ha gondolod akkor nekem is írhatsz. :)
Én általában szeretek magyar zenét hallgatni, de a külföldit sem vetem meg..
Pár kedvenc: Rómeó vérzik, Road, Tankcspda, Kárpátia, Metalica, Motörhead, AC/DC, Nightwish és még sorolhatnám.
15/F
Domy ez is te vagy? :D
Am én jóformán mindent meghallgatok :D
Kiss-t is bírom,de inkább death/black/folk jön be legjobban,azokra lehet a legjobbakat pogózni,meg headbengelni :D
Kedvencem Insomnium. Ajánlom mindenkinek,kib*szottul de jó zenekar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!