Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A rockerek és metálosok...

A rockerek és metálosok között kinézetre mi a különbség?

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
semmi. meg egyébként is, ez így maga hülyeség,a kategorizálás. amúgy, én pl. sosem öltözöm rockernek, jól is néznék ki, közelebb a negyvenhez, mint a harminchoz, kosztümös munkahelyen...
2012. jún. 30. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Rockerek:

-farmer, tornacipő/edzőcipő, zenekaros póló, hosszú haj.néha kendővel, szimatszatyor

Metálosok:

-terepmintás nadrág, sima fekete nadrág, fekete/zenekaros póló, láncok, málha, hosszú haj

De szerintem ez már kissé egybefolyt. De tök mindegy, mert nem ez a lényeg.

2012. jún. 30. 20:49
 3/8 Evilkiller ***** válasza:
81%

Tisztázzunk valamit, mielőtt tovább irkálnak hülyeségeket!

1.: A metál, az a rock egyik alfaja, és nem attól különálló, hozzá hasonlító műfaj!

2.: A rockerek nem csak egyféleképpen öltözködnek, ilyen egyszerűen nem lehet bekategórizálni őket!

Vannak a rockerekre jellemző ruhadarabok, kiegészítők, de sokféle, és abból ki-ki ízlése szerint válogatja össze a hozzá illő ruházatot!

Egyébként sokan vannak olyanok, akik zúzós metál számokat hallgatnak, de öltözködésben lájtosabbra veszik, vagy fordítva!

Szóval a kérdésedre nem lehet egyértelmű választ adni!

Embere válogatja, hogy öltözködik!

A teljesség igénye nélkül néhány műfaj, ami mind a rock alfaja (vannak benne olyanok is, amiről egyesek nem fogják elhinni, de guglizzatok rá nyugodtan, oda van sorolva):

A Magyar Underground, Alternatív éra és Nu Metal, Alternative Metal, Beat, Black Metal, Blues-Rock, British Invasion, College Rock, Country-Rock, Death Metal, Doom Metal, Electronic, EMO, Experimental Rock, Folk Metal, Glam Rock, Gothic Metal, Guitar Virtuoso, Grindcore, Grunge, Hair Metal, Hard Rock, Heavy Metal, Indie Rock, Industrial Metal, Metalcore, Nemzeti Rock, Neo-Prog, New Wave, New Wave of British Heavy Metal (NWOBHM), Pop/Rock, Power Metal, Progressive Metal, Progressive Rock, Psychedelic Rock, Punk, Ska-Punk, Soft Rock, Rock and Roll, Szimfónikus Metal, Thrash Metal, Viking Metal, West Coast

2012. júl. 1. 00:30
 4/8 Evilkiller ***** válasza:

És ezekből nagyon soknak van még saját alfajtája!

Ha minden alfajt fel akarnék sorolni, több napom rámenne!

2012. júl. 1. 00:33
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. júl. 1. 11:37
 6/8 Evilkiller ***** válasza:
100%

Egyébként első hozzászólónak szeretnék még írni!

Mindennek megvan a maga helye, és ideje!

Melóban nyílván én sem a bőrgatyámat, meg a szegecses dzsekimet veszem fel!

Viszont a kortól egyáltalán nem függ a dolog!

A szomszédom már a 60-hoz közelít, és hosszú hajú, általában bőrszerkóba öltözik, harley-val jár, és szinte minden viszonylag közeli fesztiválon együtt tombolunk az első sorban!

2012. júl. 1. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:

és ki mondta, hogy a kortól függ? azt mondtam, az öltözködés függ jobban a kortól, meg pláne a munkahelytől. speciel nekem kiöltözős munkahelyem van, nem járhatok csövesként be, de 37 évesen hülyén is néznék ki tinicuccokban. de huszonévesen se öltöztem igazán úgy. van egy bőrdzsekim, ennyi. a főnöknőm ötven, és ő is rocker, ezt csak azért tudom, mert mondta, ránézésre rajta se látszik.

és az első válaszom miért is volt hülyeség? ugyanazt mondtam, amit te, hogy semmi, és nem az öltözködéstől függ, csak épp nem fejtettem ki, hogy a metál a rock egyik alfaja.

pl. ő rockernek néz ki, vagy metálosnak? esetleg egyiknek sem...?

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2013. jan. 21. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:

na, béna vagyok, még egyszer.

[link]

egyébként én pl. nemrég voltam egy classic rock legends esten, ahol tribute zenekarok léptek fel (ozzy, kiss, guns'n roses, stb.), és bizony tele volt kosztümös, idősebb nőkkel, öltönyös, idősebb férfiakkal. este hatkor kezdődött, sok banda volt, hétköznap, szerintem ők is munkából mentek, ahogy én is. úgyhogy ennyit az öltözködésről. ja, és az egész fiatalkoromat rockerek közt töltöttem, ilyen megkülönböztetés sose volt, hogy te rocker, te metálos (mert marhaság is), öltözködésben meg teljesen eltérő volt a társaság, max. a fiúk nagy részének hosszú haja volt/van, de mivel ők se mai csirkék már, sok levágatta, mert kopaszodtak...nem azért, mert már nem rockerek.

2013. jan. 21. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!