Rockerek, Metálosok? (katt)
Sajna kevés ilyen stílusú haverom van, pedig én is nagy rocker, és metálos vagyok :))
akinek van kedve ismerkedni, írjon üzit ;) köszii :D
15/L
4 évig zongoráztam, de azt meguntam.
most énekelni tanulok. ;) a hangom a hangszerem.
Én is metálos vagyok (főleg folk).
Néhány kedvenc bandám a sok közül:
Eluveitie, Furor Gallico, Suidakra, Catuvolcus, Krampus, Valland, Amon Amarth, Skálmöld, Månegarm, Vanir, Svartsot, Finntroll, Ensiferum, Arkona, Dalriada, Niburta, Heroic, Elanor...
20/f
Lány vagyok (gondolom, fiúkat keresel :P ), de azért írok, csak hogy megnyugtassalak, vannak még metálosok errefelé. :P
Én főleg folk( Eluveitie, Equilibrium, Духи Предков, Troll Bends Fir, Arkona), gothic (Nightwish, Epica, Tristania, Within Temptation) metált hallgatok, de néha jöhet keményebb is (Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Belphegor).
Amugy átérzem a problémád, magyarok közül nekem is csak pár rocker barátom van, külföldi volt több, főként zenészek.
19L
Én inkább a metalcore-t szeretem, ha gondolod/valaki lány aki szereti az ilyet az írhat nyugodtan :)
- Bring Me The Horizon [!]
- Memphis May Fire
- I See Stars [New Demons album főként]
- Adept
- Sienna Skies
- A Skylit Drive
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!