Rockerek, Metálosok? (katt)
Figyelt kérdés
Sajna kevés ilyen stílusú haverom van, pedig én is nagy rocker, és metálos vagyok :))
akinek van kedve ismerkedni, írjon üzit ;) köszii :D
15/L
2013. okt. 24. 17:52
1/32 anonim válasza:
Akármennyire is szívszerelmem a rock, nem fogok veled kevésbé kesztyűs kézzel bánni. Ez nem társkereső oldal, kéretik arrébb próbálkozni.
2/32 anonim válasza:
Serdülő koromban rengeteg rock klubb volt. Mai napig találkozok azokkal, akikkel ott ismerkedtem meg, pedig annak már 15 éve!
Környékeden van ilyenre lehetőség?
3/32 anonim válasza:
Kedves #1!
Minthogy ismerkedés téma is van, elég lazán bele fér az ismerkedésbe, ha rákérdez, kinek van kedve ismerkedni kő és fém szívű emberekkel.
Ha nem tetszik, hogy sok az ismerkedési téma, használd a szűrőt, ezért találták ki.
4/32 A kérdező kommentje:
első kommentelő: ha nem tetszik, akkor inkább te menj máshová, vagy ne illess engem válasszal. "köszii"
második kommentelő: sajnos nemtudok ilyenről. :/
2013. okt. 24. 17:57
5/32 anonim válasza:
Nekem írhatsz, ha gondolod, bár én is csaj vagyok, szal.
6/32 anonim válasza:
Milyen bandákat hallgatsz? Kiváncsi vagyok mennyire vagy rocker.
7/32 anonim válasza:
Szia! En nem mondom magam metalosnak, de a kedvenc zenestilusom, szoval ha gondolod, irhatsz :)
8/32 A kérdező kommentje:
kedvenceim: Nirvana, Guns n Roses, Metallica, Kiss, Insomnium, Eluveitie, Ensiferum, Nightwish, Depresszió, Cannibal Corpse, Kreator...stb.stb. ;)
2013. okt. 24. 18:05
9/32 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, bár én egy másik országban lakom :P :D Amúgy miket hallgatsz? :)
10/32 anonim válasza:
Ez jó mondju. Én örülök annak, ha egy lány rocker, de azért nem az a teljesen fanatikus avantgárd death metál hivő. Ez alapján szimpatikus lehetsz, bár az élet nem csak ebből áll. Esetleg hangszeren tudsz játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!