Nagyon el rontottam volna az ismerkedést?
Ma a suliba a haverokkal mentünk egy osztály elé ahol kb 80%a lány.
A haverok ismerték a többi lányt én még egyet sem.
Közbe el voltunk és arra lettem figyelmes, hogy köszön egy lány(szép inteligens...)
Vissza köszönök, meglepődve, majd az egyik haver oda hív, hogy hivatnak és hogy aki köszönt meg akar ismerni, be mutatkozok, mondom a nevem és valamiért talán a zavartságtól nyújtottam a kezem(kézfogás ismerkedéskór).
Erre ő "nem szoktam fiúkkal kezet fogni"(nekem valamiért úgy jött, hogy ez ilyenkor szokás bár ha nem lettem volna zavarba tuti nem tettem volna, a haverok meg figyeltek mit lépek és hogyan, háát el is szúrtam kicsit :)) ).
Utána viszont szemezett.
17 vagyok ő kb 1,5 évvel kissebb, általában nem zavarnak az ilyen dolgok ha el lövök valamit de ez valamiért zavar, mennyire volt helytelen a részemről?
Elsőnek- erdélyi vagyok :))
Második- "Meg mentetted" az életem :)), igazad van, ezek szerint akkor csak én reagáltam túl, de kössz :)
Ment a +
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!