Miért bunkózzák el a pasik az ismerkedést?
Figyelt kérdés
Benyögnek 1-1 idétlen poént! Zavarban vannak? Vagy minek?2013. okt. 10. 09:42
1/8 anonim válasza:
Egy pasi mindig zavarban van (később már jó lesz)ha egy lánnyal beszél, ezért van :(
2/8 anonim válasza:
ha te akarod felszedni őket és úgy nyögnek be poént, akkor akarnak valamit.
ha önmaguktól írnak ilyet, akkor is akarnak valamit, csak azt várják, hogy úgy nézzen ki mintha te szedted volna fel őket :D
de nem minden pasi ilyen!
3/8 Sajtoreferens válasza:
Mert a csajok is mindig bunkón pattintják le őket. Egyszerűen proaktívak.
4/8 anonim válasza:
Am nem mind1??? Én most is teljesen normális voltam mégis lepantitottak, mivel nem hiszi el h ilyen vok.
5/8 anonim válasza:
És mi a baj vele? Jobb lenne,ha kussban ülnénk végig?
6/8 anonim válasza:
Csak gyanítom, hogy ezért a kis lightos fogalom zavar miatt lehetséges ez:
Pasi 30+
Tinisrác 13+
:)
27/f
7/8 anonim válasza:
Nem lenne baj,ha nem valami kiábrándító hülyeségeket nyomnának be! És nem a tizenévesekre gondolok!
8/8 anonim válasza:
Ez kortól független! 28 vagyok, de már egy 34 éves pasi is volt velem olyan bunkó, hogy én hagytam ott a randin, pedig alig szólaltam meg. Utólag felhívott, és bocsánatot kért, mert azt hitte hogy ez a menő, nem érdekelt, azóta sem beszéltem vele. Ha meg zavarban van valaki, nem kezd el bunkózni, max. hülyeségeket beszél, ami elnézhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!