Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy ilyen lánynál hogy érdemes...

Egy ilyen lánynál hogy érdemes kezdeni az ismerkedést? (többi lent)

Figyelt kérdés
nálam kb 3 évvel fiatalabb, elég visszahúzódónak tűnik, nincs sok barátja az a suliban(A szünetekben általában egyedül szokott lenni) ritkán látom beszélgetni az osztálytársaival, szerintem nagyon csinos, és nekem nagyon szimpatikus, csak azt nem tudom hogy hozzá hogy lenne érdemes közeledni? nem szeretném elrontani a dolgot! tudnátok tippeket adni?
2013. okt. 10. 08:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, érdemes lenne meghódítanod:)
2013. okt. 10. 08:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Odamész hozzá és elhívod suli után kajálni :-)
2013. okt. 10. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha még az osztálytársaival sem nagyon szokott beszélgetni és sokszor van egyedül, akkor biztos örülne neki, ha valaki végre barátkozna vele. Nyugodtan menjél oda hozzá, beszélgessetek, ismerkedjetek, aztán majd alakul. Meg szerintem biztos imponálna neki, hogy egy idősebb fiú foglalkozik vele.
2013. okt. 10. 09:05
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :D rfemélem össze fog jönni :)
2013. okt. 10. 09:29
 5/5 A kérdező kommentje:
remélem :D
2013. okt. 10. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!