Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Felismert és odajött. Vajon...

Felismert és odajött. Vajon érdeklem?

Figyelt kérdés

Barátnőmet pár héttel ezelőtt elkísértem a pályaudvarra, ahol várták a régi osztálytársai. Köztük volt egy srác, aki nekem nagyon megtetszett, viszont csak csendes megfigyelő voltam, nem folytán bele a társalgásukba. Megnéztem az adatlapját, de mikor nem figyeltem, az egyik lány bejelölte. Visszaigazolt, de azóta semmi. Tegnap viszont táncoltunk az egyik szórakozóhelyen, mikor odalépett hozzám és megkérdezte, hogy XY barátnője vagyok-e, majd beszélgettünk pár percig. De konkrétan nem beszéltünk még élőben, csak most először. Fura, hogy felismert, vagy igazából nem is tudom, hogy odajött. Szerintetek érdeklem, vagy csak udvariasságból jött oda?

19/L

2013. okt. 23. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vagy lépsz,vagy elhappolják előled.
2013. okt. 23. 15:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Már írtam neki. Úgy döntöttem, nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy ne az álmaimnak éljek ;)
2013. okt. 23. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes :D
2013. okt. 23. 16:28
 14/14 A kérdező kommentje:

El sem hiszem! Írtam neki, egész nap beszélgettünk, majd írta, hogy a közeljövőben elmehetnénk meginni valamit.

Úristen, köszönöm szèpen! (A kezdő löketet)

:)

2013. okt. 23. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!