Ha nem ír rám facebookon, akkor nem is érdeklem? :S
Nem feltétlenül. Velem is ez van, hogy már nem ír rám, de pl a hétvégén láttuk egymást és folyamatosan engem nézett, tehát elvileg akkor mégis csak érdeklem.
Nem kaptatok össze valamin véletlenül? Vagy valami, amiből azt gondolhatja, hogy esetleg haragszol rá, vagy nem érdekel?
Én is ebben a dillemmában vagyok éppen..Mi is már csókolóztunk,plusz 1 hónapja elég jóban vagyunk,meg mondta barátnőmnek is,hogy tetszek neki,de aztán azt mondta,hogy mégse tudja,meg közben fél elhívni is valahova randizni..
Gondolom ugyanaz van a facebookkal,hogy azon gondolkoznak,hogy mit gondolnánk,ha írnának,meg beégnének,vagy nemtudom..
De én is itt kínzom magam,hogy ne írjak neki..Mindig én kezdeményezek,de megtartóztatást tartok,és várok amíg nem ír..Aztán meg jövő héten úgyis találkozok vele..:D Majd leosztom,hogy nem képes írni.:D
Te meg egyfolytában rajta agyalsz... :DD
szóval most vagy direkt hanyagol, mert ez sokaknál célravezető (mint pl. nálad), vagy pedig nem érdekled... nem tudhatjuk!
Na most valaszol neked egy fiu is: Erdekled ot attol meg hogy nem ir rad, nehogy mar a facebook legyen az ahol elmondjatok egymasnak az erzeseiteket az elmenyeiteket azt tessek szoban. Tetszem egy lanynak nagyon Ő is tetszik nekem csak en egeszen eddig nem mertem eljutni a megszolitasig eddig a szemkontaktus kereses es a.mosolygas volt/van. De most ma osszeszedem magam nehogy valaki megkaparimgsa Szemem Fényét *-*.
Mobilrol irtam ezert ninc ekezet csak a fontos szavaknal.
15/F
köszönöm a válaszokat:)
3. hát összeveszni nem volt min :D esetleg még a haverjai kavarhattak szart..mert a társaságunkból bejövők még 2 srácnak..de nem tudom,csak nem :S :) sajnos mi nők túlagyalunk sok dolgot :D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!