Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Felismert és odajött. Vajon...

Felismert és odajött. Vajon érdeklem?

Figyelt kérdés

Barátnőmet pár héttel ezelőtt elkísértem a pályaudvarra, ahol várták a régi osztálytársai. Köztük volt egy srác, aki nekem nagyon megtetszett, viszont csak csendes megfigyelő voltam, nem folytán bele a társalgásukba. Megnéztem az adatlapját, de mikor nem figyeltem, az egyik lány bejelölte. Visszaigazolt, de azóta semmi. Tegnap viszont táncoltunk az egyik szórakozóhelyen, mikor odalépett hozzám és megkérdezte, hogy XY barátnője vagyok-e, majd beszélgettünk pár percig. De konkrétan nem beszéltünk még élőben, csak most először. Fura, hogy felismert, vagy igazából nem is tudom, hogy odajött. Szerintetek érdeklem, vagy csak udvariasságból jött oda?

19/L

2013. okt. 23. 15:17
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*folytam
2013. okt. 23. 15:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Nyílván nem véletlenül ment oda...
2013. okt. 23. 15:18
 3/14 A kérdező kommentje:

Pár általános dologról volt szó, aztán mondta, hogy üdvözli a barátnőmet. (Nagyon jóban vannak)

Lépnem kéne, vagy...? Hű, teljesen tanácstalan vagyok, már azon is meglepődtem, hogy egyáltalán felismert.

2013. okt. 23. 15:24
 4/14 anonim ***** válasza:
Akkor lehet,hogy a barátnődre hajt.Ha nem lépsz nem derül ki semmi.
2013. okt. 23. 15:25
 5/14 A kérdező kommentje:

Kizárt, régóta ismerik egymást, a lány mondta, hogy neki nem tetszik. Tulajdonképpen azért mondhatta, mert kellett valami kiindulási pont, és ő az egyetlen összekötő kapocs köztünk.

Na és hogyan lépjek/nyissak felé? Nem szeretnék túl egyértelmű lenni.

2013. okt. 23. 15:28
 6/14 anonim ***** válasza:
hívd meg egy kávéra
2013. okt. 23. 15:31
 7/14 A kérdező kommentje:
De én vagyok a lány. Az nem túl rámenős? :D A tegnapin kívül még sosem beszéltünk.
2013. okt. 23. 15:35
 8/14 anonim ***** válasza:

Pff bakker :D akkor inkább vársz a semmire?

Nyugodtan meghívhatod egy kávéra.Egy nem törik le a körmöd és a női önbecsülésed is megmarad

kettő,nem egy húde nagy kezdeményezés

három legalább tudtok beszélgetni

2013. okt. 23. 15:40
 9/14 A kérdező kommentje:

Jó, megpróbálom :D

Csak tuti hülyének nézett, mert olyan zavarban voltam, hogy össze-vissza habogtam.

2013. okt. 23. 15:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Azzal nincs semmi baj :)
2013. okt. 23. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!