Felismert és odajött. Vajon érdeklem?
Barátnőmet pár héttel ezelőtt elkísértem a pályaudvarra, ahol várták a régi osztálytársai. Köztük volt egy srác, aki nekem nagyon megtetszett, viszont csak csendes megfigyelő voltam, nem folytán bele a társalgásukba. Megnéztem az adatlapját, de mikor nem figyeltem, az egyik lány bejelölte. Visszaigazolt, de azóta semmi. Tegnap viszont táncoltunk az egyik szórakozóhelyen, mikor odalépett hozzám és megkérdezte, hogy XY barátnője vagyok-e, majd beszélgettünk pár percig. De konkrétan nem beszéltünk még élőben, csak most először. Fura, hogy felismert, vagy igazából nem is tudom, hogy odajött. Szerintetek érdeklem, vagy csak udvariasságból jött oda?
19/L
Pár általános dologról volt szó, aztán mondta, hogy üdvözli a barátnőmet. (Nagyon jóban vannak)
Lépnem kéne, vagy...? Hű, teljesen tanácstalan vagyok, már azon is meglepődtem, hogy egyáltalán felismert.
Kizárt, régóta ismerik egymást, a lány mondta, hogy neki nem tetszik. Tulajdonképpen azért mondhatta, mert kellett valami kiindulási pont, és ő az egyetlen összekötő kapocs köztünk.
Na és hogyan lépjek/nyissak felé? Nem szeretnék túl egyértelmű lenni.
Pff bakker :D akkor inkább vársz a semmire?
Nyugodtan meghívhatod egy kávéra.Egy nem törik le a körmöd és a női önbecsülésed is megmarad
kettő,nem egy húde nagy kezdeményezés
három legalább tudtok beszélgetni
Jó, megpróbálom :D
Csak tuti hülyének nézett, mert olyan zavarban voltam, hogy össze-vissza habogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!