Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem érdeklem a pasit mit...

Ha nem érdeklem a pasit mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem is az hogy nem érdeklem. Munka miatt többször találkoztunk, lenézte a papírjáról a nevemet, ismerősnek jelölt. De ennyi. Írtam neki már 3 alkalommal, akkor szívesen chatelt velem, órákig akár, kérdezgetett, érdeklődött, tanácsot adott stb. Néhány olyan mondata is volt hogy mintha bejönnék neki, de ugyanakkor mégsem, mert soha sem keresett. Mit tegyek? Én össze akarok vele jönni...
2013. okt. 17. 08:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Keress agy másikat.
2013. okt. 17. 08:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha te kapaszkodsz egy férfiba, akkor az sosem fog igazán becsülni.

Mivel ma a nők is rámenősebben próbálják megszerezni, az átlagnál sikeresebb férfiakat, ezt közülük sokan kihasználják.

Nyújtják több csaj felé a kisujjukat (a csaj felé egy-két kedves gesztus, amiből a csaj azt kezdi érezni, hogy érdemes a férfit maguknak kiszemelni), mondván hogy majd lesz olyan csaj köztük aki nagyon teperni fog értük.

Ilyenkor néhány csaj beveti magát, szexhez jellemzően a férfiakat nem nagyon kell győzködni. De mikor a csaj elkezd célozgatni arra hogy ő ennél többet akar, egyenrangú társ szeretnek lenni, nem csak a férfi k.u.rvája, akkor könnyen megkaphatja azt, hogy a férfi a szemébe mondja, hogy "Te akaszkodtál rám, én soha nem ígértem semmit".

Mondjuk alapvetően normális férfinak is nagyobb szerelmi csalódás után (főleg ha anyagilag is lehúzták) lehet ilyen időszaka, amikor a nőket nem kezeli túl tisztességesen.

36F

2013. okt. 17. 09:06
 3/3 anonim ***** válasza:
ne érdekeljen téged se ő
2013. okt. 17. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!