Érdeklem még? :S
Figyelt kérdés
van egy srác, akinek bejöttem nagyon, de engem annyira nem érdekelt. aztán voltam egy buliján,és nekem is megtetszett, nagyon! de utána is visszautasítottam, mondtam, hogy ne próbálkozzon nálam, pedig nagyon tetszett. közbe chat-en beszélgettünk néha,és kiderült, hogy már más csaj után nézett. :( aztán a sors keze közrejátszott, később újra összetalálkoztunk egy szórakozóhelyen, ahol bevallottam neki, hogy nekem is bejön, aznap éjszaka elhívott engem és a barátnőimet hozzájuk, ott voltak a haverjai is, de szinte hozzám se szólt, nem foglalkozott velem, szinte rám se nézett. mostanában is beszélünk, ráadásul az egyik haverjától egy jól sikerült bulin elkértem a számát, amit gondolom megtudott és utána írt is, és elhívott filmezni, csak nem beszéltük meg konkrétan, és azóta is kínlódunk, néha beszélünk, de nem tudom, hogy akar-e még vmit tőlem... ?2013. okt. 16. 17:05
2/6 A kérdező kommentje:
miért?
2013. okt. 16. 17:11
3/6 anonim válasza:
Ő felajánlotta egyszer, te visszautasítottad és hozzá tetted, hogy ne próbálkozzon. Utána elmondtad, hogy tetszik és azt várod hogy megint próbálkozzon. Egyenlőek vagytok vagy mi, te is kezdeményezhetsz, ha a helyzet úgy kívánja. És ez egy ilyen helyzet.
4/6 A kérdező kommentje:
De attól függetlenül lehet, hogy még tetszek neki annyira , mint az elején? :S és akarna kapcsolatot?
2013. okt. 16. 17:14
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy akarná, de ha így elküldted, nem fog kezdeményezni. Senki sem akarja direkt megsebezni magát.
Vele beszéld meg...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. okt. 16. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!