Ha írt nekem a fiú, akkor érdeklem őt?
Figyelt kérdés
Ismerjük egymást, többször is összefutottunk már egymással. Ismerősnek jelölt facen. Én visszaigazoltam, majd pár nap múlva valami kamu ürügy miatt írtam neki, mert szerettem volna beszélni vele. Elkezdtünk levelezni, nagyon aranyos volt, viccelődött, kérdezgetett stb. Mondtam hogy mennem kell aludni, mire írta hogy oké, holnap folytathatjuk ha benne vagy. Mondom rendben írj majd vagy valami. Erre másnap reggel mikor felkelt, írt nekem hogy "Jóóó reggelt" és akkor elkezdtünk megint levelezi. Akkor érdeklem őt?2013. okt. 4. 21:37
1/6 anonim válasza:
hát feltehetőleg,vagy csak unatkozik és nincs jobb dolga
2/6 anonim válasza:
ez még semmit nem jelent.Sőt inkább semmit, mint valamit. Ha egy pasi nőként tekint rád, azt hamar és egyértelműen a tudomásodra hozza:D Minden más csak hülyülés.
3/6 anonim válasza:
Most én, innen ,a magam kis egyszerűségében nem látok bele senkinek a fejébe.
Az a lehetőség esetleg megfordult-e a tiédben,hogy tőle kérdezd ezt meg?
5/6 A kérdező kommentje:
Meg akkor olyanokat írt hogy miért nincs rólad újabb fénykép feltöltve, meg mikor elköszöntem tőle "örültem hogy beszéltünk" érdeklődött hogy hova jártam iskolába, merre lakom stb. Többször is voltak 2 értelmű mondatai mintha bejönnék neki. Igaz 5 napja volt ez az eset, azóta nem keresett.
Mondjuk azt is írta hogy "Szeretem a facebookot mert jó időtöltés ha unatkozom"....
2013. okt. 4. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!