Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon érdeklem ezt a srácot?...

Vajon érdeklem ezt a srácot? Vajon miattam akart tovább utazni?

Figyelt kérdés

Van egy srác, évek óta tetszik. Sosem beszéltünk még, nem mertem odamenni hozzá, róla pedig nem igazán tudom, hogy egyáltalán érdeklem-e. Amióta először megláttam, igazából "szerelem" volt első látásra. Azóta folyton a tekintetét keresem, amit észre is vett. Az elmúlt időszakban BÁRMIKOR amikor találkoztunk (elég sokszor láttam suliban), mindig amikor a szemébe néztem, ő is visszanézett rám, volt hogy szálltam le a buszról, hátranéztem rá, és ő már akkor nézett. De sokszor több másodpercig.

A múltkor épp hazafelé mentünk a busszal, ilyenkor nagyon tele van a busz. Én az első részben ültem barátnőmmel, a srác pedig pont úgy fért fel a haverjával, hogy mellettünk állt meg. Nekem sz**r kedvem volt, így nem nagyon foglalkoztam épp vele, de azt észrevettem, hogy sokszor nézett felém. Mielőtt leszálltak volna hallottam, hogy mondta a barátjának, hogy inkább ne itt szálljanak le, hanem a végállomásnál (tehát eggyel odébb). Ez nekem egyből furcsa volt, hiszen mindig a végállomás előtt egy megállóval szállnak le, mert minden nap bemennek a kocsmába csocsózni. Viszont most úgy tűnt, mintha miattam akart volna eggyel később leszállni. Mikor a haverja kérdezte, hogy miért akar, akkor nem tudott mit mondani, és annyiban hagyta a dolgot. Szerintetek lehetséges, hogy esetleg még engem akart tovább látni? Vagy csak beképzeltem? Viszont tényleg sokat nézett felém.

Egyébként egy csaj ismerősük is velük volt, akivel kicsit poénkodott is, talán miatta akart volna később leszállni? Viszont amikor poénkodott neki, mindig rám nézett, mintha azt nézné, mit szólok.

Tudom, hogy nem egy nagy kérdés, de kíváncsi lennék, ti hogy látjátok. Szerintetek?

2013. szept. 11. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Fene tudja. Ha tényleg sokszor nézett feléd (és nem szerinted sokszor, hanem egy kívülálló szerint :)), akkor bőven benne van. Hány évesek vagytok? Csak azért, mert szerelem első látásra valakivel, akivel még nem is beszéltél...
2013. szept. 11. 23:04
 2/6 A kérdező kommentje:
15 vagyok, egyébként idézőjelbe tettem, mert tudom, hogy nem szerelem, de a "tetszés első látásra" furcsán hangzik :) Egyébként tényleg úgy történt, hogy először megláttam, és azóta nem tudom kiverni a fejemből, állandóan őt figyelem, mindent leírok róla a naplómban, hogy mikor találkoztunk,hol, mit csinált, kivel volt, rám nézett-e vagy sem, stb :D
2013. szept. 11. 23:12
 3/6 anonim válasza:
Kezdjetek el beszelgetni ha nm mersz eloben akkor ott a face vagy egy csomo masnlehetoseg beszelgess vele es egyszerbhozd fel h tetszel e neki.ne ilyen direktbe attol en megijednek es biztos azt valaszolnam h nm.siman benne lehet egy kolcsonos vonzalim a dologban
2013. szept. 11. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:
tapasztalatból mondom, ha valaki érdekel légy nyitott és beszélgess vele! ne szemezgess éveken keresztül és ne keresd az apró kis jeleket ami miatt reménykedsz. teljesen tét nélkül vagy, fiatal vagy nincs következménye, kezdeményezz egy egyszerű beszélgetést! nem kell görcsölni, annyi minden vár még az életben rád. menj oda hozzá, beszélgess vele, vedd fel vele a kapcsolatot! semmi stressz, barátkoztok és ha úgy alakul összejöttök, ha nem akkor eggyel több haver!
2013. szept. 11. 23:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Bejelöltem őt facebookon már egy ideje, de nem igazolt vissza. Nem nyomta azt sem, hogy ismer, azt sem, hogy nem. :) Viszont azóta volt már fent :)
2013. szept. 11. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:
élőben beszélj vele! lehet annak akit csak látásból ismer nem igazol vissza
2013. szept. 12. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!