Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért flörtöl velem ha nem...

Miért flörtöl velem ha nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Flörtöl velem mikor találkozunk, facen leveleztünk és előadta hogy bejövök neki hogy érdeklem őt, de közben meg mégsem lép semmit felém. Miért? Igaz más csajokkal is flörtölget....
2013. szept. 19. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a szokása. Igazi úriember minden nőnek bókol, még akkor is, ha bókjait nem gondolja komolyan.
2013. szept. 19. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolom mert nem kapott semmi visszajelzést tőled, így azt gondolja, nem tetszik neked.
2013. szept. 19. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:
viccből, én is tettem néha magányosnak tűnő lányokkal, hogy ne legyenek annyira búval keféltek. De abbahagytam, mert elkezdtek behinni valamit, úgy meg akkor hímivarsejtség tőlem ez és a legnagyobb ribizli is előtudja adni a magányos szüzet, úgyhogy "örökre befejeztem, na szevasztok..."
2013. szept. 19. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!