Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért adta elő a pasi azt...

Miért adta elő a pasi azt hogy érdeklem, közben meg mégsem?

Figyelt kérdés

Ha nagy ritkán találkozunk kis érdeklődő, kedves, mintha tetszenék neki. Írtam neki facen, és előadta hogy kb bejövök neki, mert több célozgatása is volt neki. Sok minden velem kapcsolatos dolog után is érdeklődött, mondom neki "jaj annyi mindent írtam, bocsi ha untatlak már" erre azt írta hogy "szeretem olvasni, nem untatsz" meg reméli lesz arra alkalom hogy beszéljünk. Mondom jajj ismersz már erre ő: igen, egyre jobban ;) ; örültem hogy beszéltünk és ilyenek. Egyszer írt magától nekem.

De mégsem mutat túl nagy érdeklődést...Akkor meg minek a duma?

2013. okt. 7. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem akarok hülyeséget írni, de szerintem csak külsőre tetszel neki. Legalább is én akkor szoktam így viselkedni a lányokkal.
2013. okt. 7. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem azt mondta hogy összeakar jönni veled csak azt hogy jól nézel ki habár én mindenkinek azt írom ha kérdezi mert senkit nem szeretek megbántani:D
2013. okt. 7. 23:19
 3/4 A kérdező kommentje:

De én nem kérdeztem hogy jól nézek-e ki :D

Meg miből gondoljátok hogy csak külsőleg tetszem neki?

2013. okt. 7. 23:28
 4/4 anonim válasza:
Mert ágyba akar vinni de amúgy nem érdekled. Van viszont valaki aki jobban érdekli.
2013. okt. 8. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!