Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy egy pasi nem csak a szex miatt van velem hanem tényleg érdeklem?
"Ne add oda magad egyből és kiderül!"
sőt! ijeszd meg! mondd neki a kapcsolat elején, hogy Te nem akarod a dolgot az első fél évben.. vagy egy év.. vagy ilyesmi, nemtom hány éves vagy
és ha ő emiatt nem vállalja be a kapcsolatot, akkor mehet is Isten hírével
ha bevállalja, mehet a dolog a jövőhéten;):D (szintén attól függ, hogy hány éves vagy)
mi ez az idióta duma .... korfüggő micsoda ?
hogy van kategorizálva a türelmi idő ?
13 évesen - 1 év
14 évesen - fél év
15 évesen - 3 hónap
16 évesen - 1.5 hónap
17 évesen - 3 hét
18 évesen - 1.5 hét
19 évesen - 5 nap
és így tovább....
vagy mi ezt az ostoba felfogást valahogy próbáld már meg, megmagyarázni, előre is köszi !
7-es vagyok, az még lemaradt..
30 év felett hogy is lesz ?
előbb kupakolnak aztán ismerkednek ?
Bő 1 hónapnyi randizgatás után feküdtem le vele. Nem titkol, nem rejteget, nem a szex minden gondolata. Mindig keres, minden nap beszélünk, ha nem találkozunk, akkor is.
Viszont még nem vallott szerelmet, és nagyon kevés idő telt el az előző kapcsolatának vége (2 év után) és a mi randizgatásunk kezdete között (pár hét).
7es
Egy huszoneves parnal normalis, ha a masodik heten, vagy ugye a hulye noi szabaly szerint a harmadik randi utan mar lefekszenek
Egy 14 parnal mit szolnal, ha 2 het utan mar kurnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!