Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisbubu kérdése:
Szerintetek a kimerultsegtol, a tul sok stressztol lehetseges, hogy egy pasi nem elvez el? Ha itthon van a pasim atlagban 2-3 naponta szexelunk, ha elutazik es hazaer elvarnam, h legyen szex, de azt mondja, h kimerult. , egyebkent munkamanias.
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 23:18
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges! Nehogy a szemére hányd majd szegénykének! :) Ez előfordul más férfival is. Ha túl sokat dolgoznak már semmi másra nem vágynak, csak arra, hogy végre lefeküdhessenek egy kicsit, pihenhessenek. Szerintem próbáljátok meg megbeszélni, hogy ne dolgozzon olyan sokat.
2/6 anonim válasza:
Úgy érted amikor hazajön a másik csajától akivel orrba-szájba kamatyoltak akkor nincs kedve szexelni? Igen az a kimerültségtől van. Depressziótól már kevésbé.
3/6 anonim válasza:
A 2-es egy barom, ne foglalkozz vele.
Aki kimerült, az nem akar szexelni, nem véletlenül mondják, hogy a meló a legjobb fogamzásgátló.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi a kommentet! A 2-esen jot rohogtem....
2013. febr. 15. 02:17
5/6 anonim válasza:
A 2 varásásin én elgondolkoznék....
6/6 anonim válasza:
nekem rogon az jutott eszembe h a pasid felre kur :D de hat fo a bizalom en azert utana jarnek ennek a kimerultsegnek, ha munka manias akk ha otthon van miert tud egy kis tavolsag utan mert nem? azert a feltetel nelkuli szeretet es bizalom meg a szerelem ne csukja be a szemed es a fuled ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!