Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Javaslatok ki ha rosszul látom?

Javaslatok ki ha rosszul látom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h itt többen súlyos tévedésbe vannak, azt hiszik h ez a topick arra van X összeköszön Y-al.

Nos szerintem nem igazán. Egész pontosan arról van szó h akinek ismerkedés beli kérdése van az itt felteheti.

Ez a részleg nem az ismerkedést/párkeresést szolgálja.

Roozul látom ?

2013. okt. 22. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne légy emiatt depi, ha meg nem nyerőek az ilyen jellegű kiírások görgess tovább ezért fölösleges egy olyan kérdést feltenni ami nem az ismerkedésről szól!
2013. okt. 22. 16:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vok depi csak nem értem h mér tévesztik el folyton a házszámot.
2013. okt. 22. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
De ismerkedésre van.
2013. okt. 22. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:

"Ebbe a kategóriába általános, ismerkedéssel kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel!

Weboldalunkon tilos szexuális szolgáltatást felajánlani, keresni, hirdetni!"

2013. okt. 22. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Az nem szexuális jellegű hirdetés szerintem, ha valaki ismerkedne valakivel.

Miért kell mindig mindenkiről a rosszat feltételezni?

Miért bánt az titeket, ha valaki elkeseredettségében itt próbálna meg ismerkedni, vagy egy kicsit az önbecsülését növelni?

Miért bánt titeket ha valaki csak úgy személytelenül el szeretné mondani valakinek a gondját baját?

MIÉRT GONDOLOD HOGY TI JOBBAK VAGYTOK?

Igen én is írtam ki ilyen kérdést, hogy nincs-e valakinek kedve ismerkedni? Mindenféle hátsó szándék nélkül!

Az már más tészta hogy olyan suttyó módon koptattak le hogy egy levélváltás közepén több levél nem érkezett.

Sajna ma már az embereknek nincs gerincük még monitoron keresztül sem megmondani azt h bocs de nem vagy az esetem nem akarom h tovább beszélgessünk.

2013. okt. 22. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert ki tiltja meg az ismerkedést? Ne legyetek már ilyen barátságtalanok. Megmondták a moderátorok, hogy az igények miatt nem törlik az ismerkedős kérdéseket. Más kérdés, hogy sokan alázzák jogtalanul az ismerkedős fiúkat. Bezzeg ha lány írja ki, rögtön rákapnak mint légy a szarra.
2013. okt. 22. 17:03
 7/9 zoliba' ***** válasza:
menjűdűnk még visszább : ez a topik 18+ os. De sztem 10% se múlt még el 18...
2013. okt. 22. 17:07
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát igen ez álltalába így működik ha fiú írja ki csak trollok szállják meg.

Ha lány, kapja a jelentkezőket.

Ez már csak így van.

2013. okt. 22. 17:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Tökéletesen jól látod a helyzetet.
2013. okt. 22. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!