Javaslatok ki ha rosszul látom?
Az a helyzet h itt többen súlyos tévedésbe vannak, azt hiszik h ez a topick arra van X összeköszön Y-al.
Nos szerintem nem igazán. Egész pontosan arról van szó h akinek ismerkedés beli kérdése van az itt felteheti.
Ez a részleg nem az ismerkedést/párkeresést szolgálja.
Roozul látom ?
"Ebbe a kategóriába általános, ismerkedéssel kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel!
Weboldalunkon tilos szexuális szolgáltatást felajánlani, keresni, hirdetni!"
Az nem szexuális jellegű hirdetés szerintem, ha valaki ismerkedne valakivel.
Miért kell mindig mindenkiről a rosszat feltételezni?
Miért bánt az titeket, ha valaki elkeseredettségében itt próbálna meg ismerkedni, vagy egy kicsit az önbecsülését növelni?
Miért bánt titeket ha valaki csak úgy személytelenül el szeretné mondani valakinek a gondját baját?
MIÉRT GONDOLOD HOGY TI JOBBAK VAGYTOK?
Igen én is írtam ki ilyen kérdést, hogy nincs-e valakinek kedve ismerkedni? Mindenféle hátsó szándék nélkül!
Az már más tészta hogy olyan suttyó módon koptattak le hogy egy levélváltás közepén több levél nem érkezett.
Sajna ma már az embereknek nincs gerincük még monitoron keresztül sem megmondani azt h bocs de nem vagy az esetem nem akarom h tovább beszélgessünk.
Hát igen ez álltalába így működik ha fiú írja ki csak trollok szállják meg.
Ha lány, kapja a jelentkezőket.
Ez már csak így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!