Ha egy fiú azt ismételgeti, hogy ne bókoljak, mert nem tud vele mit kezdeni és csak rosszul érzi magát, az mit jelent?
pl megkértem, hogy segísen egy kicsit a házimba és mondtam, neki, ogy okos és már ez zavarja(/zavarba hozza?)
Még csak chatelgetünk és keveset találkozunk, de még soha nm volt párkapcsolata senkivel. Nem tudom mit gondoljak.
Én nagyon szimpatikusnak tartom és kedvesnek, aranyosnak, jóképűnek, figyelmesnek, megértőnek.... 18 éves
16l
akkor soha ne dicsérjem meg?
ha engem 1 héten nem dicsérnek meg egyszer sem, konkrétan elsírom magam
És azt nem találhatta ki, ha ennyiszer mondom, akkor komolyan is gondolom?
Vagy nem érdeklődik irántam egyáltalán? (állandan szeretné, ha találkoznánk, de nekem kéne megszervezni. egyszer a sulia összefutottunk és 1 méter távolságot tartott akét szék között és hiába néztem, mint egy bálványt, rám se figyelt
A megismerkedésünk elején bókolt folyton a párom, hogy szép vagyok, csinos vagyok, mindig annyit mondtam rá, hogy "nagyon..:D" meg "jaj nemár..:D"
Aztán rám ripakodott, hogy ne legyek ilyen, mondjam inkább egyszerűen azt, hogy Köszönöm, édes vagy. :D
Ez annyira viccesen jött ki abban a helyzetben, hogy azóta szállóigévé vált szinte ez a mondat, és így el lehet viccelni a bókokat is. :)
Egyébként mástól én is utálom ha dicsérgetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!