Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiú azt ismételgeti,...

Ha egy fiú azt ismételgeti, hogy ne bókoljak, mert nem tud vele mit kezdeni és csak rosszul érzi magát, az mit jelent?

Figyelt kérdés

pl megkértem, hogy segísen egy kicsit a házimba és mondtam, neki, ogy okos és már ez zavarja(/zavarba hozza?)

Még csak chatelgetünk és keveset találkozunk, de még soha nm volt párkapcsolata senkivel. Nem tudom mit gondoljak.

Én nagyon szimpatikusnak tartom és kedvesnek, aranyosnak, jóképűnek, figyelmesnek, megértőnek.... 18 éves

16l

2013. szept. 16. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Én személy szerint utálom, ha valaki bókol nekem. Komolyan gondolja, vagy sem, engem egyszerűen zavar.
2013. szept. 16. 19:27
 2/5 A kérdező kommentje:

akkor soha ne dicsérjem meg?

ha engem 1 héten nem dicsérnek meg egyszer sem, konkrétan elsírom magam

És azt nem találhatta ki, ha ennyiszer mondom, akkor komolyan is gondolom?

Vagy nem érdeklődik irántam egyáltalán? (állandan szeretné, ha találkoznánk, de nekem kéne megszervezni. egyszer a sulia összefutottunk és 1 méter távolságot tartott akét szék között és hiába néztem, mint egy bálványt, rám se figyelt

2013. szept. 16. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek van szüksége a folyamatos visszajelzésre a környezete felől. Szerintem ne dicsérgesd, tisztában van ő a maga adottságaival. Valószínűleg egyébként rájött(na, mintha nem lenne egyértelmű), hogy tetszik neked. Nem vagyok jó párkapcsolati tanácsadó, így ebbe a részbe nem mennék bele, de ha szeretne veled találkozni, akkor nem vagy számára közömbös. Talán csak ő sem olyan jó abban, hogy hogyan mutassa ki az érzéseit.
2013. szept. 16. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem dicsérd csak továbbra is! És jelezd valahogy, hogy többet akarsz tőle! ;)
2013. szept. 16. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:

A megismerkedésünk elején bókolt folyton a párom, hogy szép vagyok, csinos vagyok, mindig annyit mondtam rá, hogy "nagyon..:D" meg "jaj nemár..:D"

Aztán rám ripakodott, hogy ne legyek ilyen, mondjam inkább egyszerűen azt, hogy Köszönöm, édes vagy. :D

Ez annyira viccesen jött ki abban a helyzetben, hogy azóta szállóigévé vált szinte ez a mondat, és így el lehet viccelni a bókokat is. :)

Egyébként mástól én is utálom ha dicsérgetnek.

2013. szept. 16. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!