Miért esik ez ennyire rosszul?
Van barátom, akit nagyon szeretek. Viszont az új suliban vagy egy srác, aki már kétszer is megvárt reggel suliba menet, és kicsit beszélgettünk. Első alkalommal együtt is mentünk haza (közel lakunk). Még csak ez a második hét, de kicsit vonzódom hozzá. persze tudom, hogy nem szabad, és nem is akarok ennél többet (hiszen mégis csak van barátom, akit tényleg szeretek!), de mostanában gyakran jut eszembe, és örültem mikor bejelölt facebookon.
A "megváráson" kívül egyébként úgy vettem észre, nem nagyon érdeklem, még annyira se, hogy beszélgessünk, bár nem tűnik annyira barátkozós típusnak. Mára már nem nagyon foglalkoztam vele, úgy döntöttem fölösleges lenne ezzel foglalkoznom, hisz egyébként is egy idegen, és amúgy sem akarnék tőle semmit. Viszont nemrég megláttam, hogy a padtársam képét lájkolta facebookon. Eléggé rosszul érzem magam emiatt, hiszen gondolom akkor ő tetszik neki, én meg nem.
Miért érzem ezt? Hiszen van barátom, aki szeret és aki szerint gyönyörű vagyok! Bár előtte sok pasinak csak "második" voltam, mindig volt más lány aki jobb volt nálam, és ez eléggé rányomta bélyegét az életemre/önértékelésemre... :/
Mert bántja az egódat.
Lehet, hogy van barátod, de attól még tetszett a srác, annak ellenére, hogy ő nem igazán adta ennek jelét. És bár jó eséllyel hűséges lennél a barátodhoz, de attól még jól esett volna, ha a srác elkezd egy picit közeledni hozzád. Viszont ő ehelyett a barátnőd irányába nyitott(valószínűleg tudatosan is), ami az eddigi tapasztalataid miatt rosszul érintett téged.
Nem akartam a barátomról írni, mert nem róla szólt a kérdés -.-, először meg sem akartam említeni, de jobbnak láttam az érthetőbb leírás miatt.
A barátommal egyébként teljesen jól elvagyunk, már együtt is élünk, nem tizenévesek vagyunk, bár ahogy nézem magam, annak tűnök.
Abban viszont tényleg igazatok van, hogy tetszeni akartam másvalakinek is, hisz valójában a másik srác először annyira nem is érdekelt. Csak a barátom kicsit féltékenykedett rá, és emiatt kicsit mintha "rámbeszélte" volna, hogy tetszik nekem... Aztán azóta gyakran ezen gondolkodom. xD
Fiu vagyok.. Leirom az én kis történetemet is, okuljon belőle esetleg az, aki elolvassa..
Barátnőm volt, igaz a kapcsolatunk eléggé dögledezett, döcögött, de lehet, hogy megtudtuk volna menteni..
DE jött az életembe egy lány, aki megtetszett.. az elején nem is annyira, csak barátkoztunk, néha beszéltünk FB-n(nagyon ritkán).. közben a barátnőmmel egyre csak távolodtunk, és egyre közelebb kerültem ehhez a lányhoz.. úgy éreztem hogy lehetne valami...
A kapcsolatom teljesen kihült, mert jobban örültem ha a lány ir, mintha a barátnőm irna..
Megismertem egyre jobban, és nagyon vonzódtam hozza...
A barátnőmmel szinte egy év után szakitottam, azzal az indokkal, hogy nem müködik ez, sokat veszekedünk, stb... ez is igaz volt, de a valódi oka ez a lány volt, mert reménykedtem hogy lesz valami..
Aztán lett egy nagy semmi... maradtunk csak barátok, mert ő nem gondolt többre... nekem is rosszúl esik az, hogy más képeit lájkolgatja, mert az enyémekkel is azt tette,amig barátnőm volt, s most is néha, de nem lesz köztünk már több szerintem, és sajnos ráment a kapdsolatom, amit még megmenthettem volna..
FELEJTSD el a másik srácot, lehet, hogy csak egy fellángolás, ami hamar elmúlik!
17
Utolsó kommentelő, igazad van, ezt teljes mértékben elismerem! Csak szar ez az érzés, hogy kicsit mégis csak vonzódom hozzá, pedig kvára nem akarok... De legalább lenne okom arra, hogy kiváltotta ezt belőlem, de még csak szóra se méltat :)
Egyébként a kérdésemhez annyi, hogy megnéztem padtársam adatlapját (ami eléggé kihalt), és a tavalyi szülinapfelköszöntősök között ott volt ez a srác is, szóval már régóta ismerősök xD
De megpróbálom lezárni magamban ezt az egészet teljesen, mert én sem akarom tönkretenni a jelenlegi kapcsolatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!