Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért esik ez ennyire rosszul?

Miért esik ez ennyire rosszul?

Figyelt kérdés

Van barátom, akit nagyon szeretek. Viszont az új suliban vagy egy srác, aki már kétszer is megvárt reggel suliba menet, és kicsit beszélgettünk. Első alkalommal együtt is mentünk haza (közel lakunk). Még csak ez a második hét, de kicsit vonzódom hozzá. persze tudom, hogy nem szabad, és nem is akarok ennél többet (hiszen mégis csak van barátom, akit tényleg szeretek!), de mostanában gyakran jut eszembe, és örültem mikor bejelölt facebookon.

A "megváráson" kívül egyébként úgy vettem észre, nem nagyon érdeklem, még annyira se, hogy beszélgessünk, bár nem tűnik annyira barátkozós típusnak. Mára már nem nagyon foglalkoztam vele, úgy döntöttem fölösleges lenne ezzel foglalkoznom, hisz egyébként is egy idegen, és amúgy sem akarnék tőle semmit. Viszont nemrég megláttam, hogy a padtársam képét lájkolta facebookon. Eléggé rosszul érzem magam emiatt, hiszen gondolom akkor ő tetszik neki, én meg nem.

Miért érzem ezt? Hiszen van barátom, aki szeret és aki szerint gyönyörű vagyok! Bár előtte sok pasinak csak "második" voltam, mindig volt más lány aki jobb volt nálam, és ez eléggé rányomta bélyegét az életemre/önértékelésemre... :/

2013. szept. 11. 00:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Eleinte én sem akartam, de mégis magával rántott a vágy, vagy nem tudom.. most ittvagyok egyedül, és k.rv@ szarul érzem magam...

Dehát ilyen az élet, próbálj meg egyáltalán nem gondolni rá, mert nekem igy kezdődőtt az egész..

Remélem hamar elfelejted ezt, és boldog leszel a pároddal!

Sok sikert.

utolsó voltam.

2013. szept. 11. 01:18
 12/14 anonim ***** válasza:

"akit nagyon szeretek"

-ezt nem hisszük el. am meg a barátod szarul is csajozik, látszik is hogy legyönyörűz, olvadozik utánad, ezért nem vonzódsz hozzá és mást keresel aki elérhetetlenebb és izgalmasabb

2013. szept. 11. 15:46
 13/14 A kérdező kommentje:

Miért baj az, hogy "legyönyörűz"? :D érdekes lassan 2 éve együtt vagyunk, sőt, együtt élünk, és már el is jegyeztük egymást. Talán te hogy csajozol? "szia te rondaság"? :D És nem érdekel, hogy elhiszed-e vagy sem, nem is ismersz minket. Én viszont azt nem hiszem el, hogy te még nem voltál úgy, hogy akár egyszerre több személy is tetszett! Nem vagyok szerelmes ebbe a srácba, hisz nem is ismerem, csak vonzódTAM hozzá kicsit (de a mai nap után..). Viszont képzeld, "vonzódom" így elég sokmindenkihez, legalábbis elég jó pasinak tartom Keanu Reeves-t, Brad Pittet vagy soroljam még? És nem kell a tv-t sem bekapcsolni hozzá... A barátom sem titkolja, ha valaki szerinte jól néz ki. Ettől függetlenül még nem akarjuk elhagyni a másikat -.-"

Tudod "hűséget ígértem, nem vakságot"...

2013. szept. 11. 17:20
 14/14 anonim ***** válasza:
ezt úgy írtam hogy nem ismerem a tényezők nagy részét :D csak egy valószínűbb feltevés volt
2013. szept. 12. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!