Miért botlom folyton olyan lányokba bele, akik, ha meglátják hogy nézek ki facebooon eltűnnek vagy tiltanak, hát már manapság mindent a külsőben mértek, lányok? Nem gondoljátok, hogy ez nagyon rosszul esik a fiúknak?
A te szintednek megfelelő csajt keress. Ja persze. A nőktől elvárjátok, hogy csak a belsőre alapozzanak, de nektek azért csúnyábbacska nem kell. Persze adsz esélyt beszélgetni, csak már akkor eldöntötted, hogy vele úgyse jársz.
Akkor meg ne sírjon a szád.
Kedves kérdező
Azt tudom tanácsolni hogy próbálkozz mert aki igyekszik az idővel előrébb lesz
Akik ide írnak neked ne foglalkozz velük mert s*ggfejek, nekik az egész kategória egy jó időtöltés..
Sünike neked nem kéne már innen elhúzni aludni?
21/F
Kép? :)
nem hiszem hogy olyan vészes lennél, és mindenkiben meg lehet találni azt, amiért szép. A kérdés, hogy vki ezért tesz-e. Egyébként meg szarj a mai fiatalokra (szégyellem a generációmat), de nagyon a külsőségekre hajtanak. Én például itt vagyok 18 évesen, és még sosem volt pasim, de errefele csak a diszkós, páwa, gyúrós, díszköcsög a király, és nem volt alkalmam normális embereket is megismerni, ezekből meg nem kell. Majd egyetemen.:)
Szóval a lényeg, hogy ezért nem kell rosszul érezned magad, az ilyen hidd el, jobb ha el is kerül, mert ilyenkor derül ki, hogy mennyire a külsőre mennek, de ezek belülről nagyon silány emberek, úghogy nem kell foglalkoznod velük.:)
18/L
Hasonló cipőben voltam mint Te.
Én magam az átlagos csoportba soroltam,de abból is az alsóbb részbe, mert nem érdekel a divat,a trend,a disco
Aztán megtaláltam életem szerelmét,aki számomra tökéletes,és én is az vagyok neki..
egyetlen probléma a távolság,de nem leküzdhetetlen,
szóval esetleg te is próbálj meg máshol is keresgélni
minden jót,és ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!