Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul esik, amit a barátom mond. Szerintetek igaza van?
Figyelt kérdés
Ma azt kérdezte tőlem mikor híztál meg??
Különben 178 cm vagyok és 68 kg.
Tisztában vagyok vele, hogy nézek ki van egy kis hasam és a csípőmön is van egy kis felesleg!
De úgy állít be, mintha 120kilos lennék...
2013. aug. 27. 19:25
2/13 anonim válasza:
Ezek az arányok szerintem pont ideálisak. Nem lehet hogy csak viccelt? Esetleg te szólj vissza, hogy "Te mikor lettél bunkó?"
4/13 anonim válasza:
Fura. Orvosilag a magasságból -110 a nőknél az ideál, férfiaknál ugyan ez 100. Mellesleg pedig, bár nekem csak 164-5 centis tapasztalataim vannak, de ők mind 52-53 kiló környékén mozogtak és semmi baj nem volt a külsejükkel, mert az a pici felesleg az valóban megérdemli a pici jelzőt, és akinek az sok az egy bolond.
5/13 anonim válasza:
mert egy idióta épp neki kellene, hogy az ellenkezőét mondja!
6/13 anonim válasza:
Túrót vagy te kövér. Bár ha rám ülsz majd megmondom mi a tuti.
7/13 anonim válasza:
ha dagadt vagy nem fog kívánni ha nem kíván nincs sex ha nincs sex akkor annak szakítás lesz a vége. Fogyjál le!
8/13 A kérdező kommentje:
Vissza szólás terén nem kell félteni :D
Csak már nem először célozgat rá, hogy mozogni kellene, mozgok is... amikor van kedvem!!
2013. aug. 27. 19:30
9/13 anonim válasza:
mozgással kitörölheted ne egyél cukrot, meg zsírt
10/13 anonim válasza:
óriási tévhitben él az aki azt mondja ne egyen zsírt. a sejteknek szüksége van zsírra a megfelelő anyagcsere folyamatok miatt. cukrot valóban ne egyél meg kenyeret, meg tésztát se nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!