Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon rosszul esik, amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul esik, amit a barátom mond. Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

Ma azt kérdezte tőlem mikor híztál meg??

Különben 178 cm vagyok és 68 kg.

Tisztában vagyok vele, hogy nézek ki van egy kis hasam és a csípőmön is van egy kis felesleg!

De úgy állít be, mintha 120kilos lennék...

2013. aug. 27. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
-8kg!
2013. aug. 27. 19:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat :) kedvesek vagytok! És az életmódbeli tanácsokat is (ezekkel én is tisztában vagyok) nagyon könnyű ezt mondani!! :D Azért annyira nem vagyok rossz helyzetben mond ő nekem szépeket is! ( de ettől a témától égnek áll a hajam, mint minden nőnek)

Úgyhogy megtartom!

Kedves hatodik meg megfontolom, hogy oda ülö-e! :D

MEgnyugtatlak 7-es a szey terén nincs próbléma ;)!!

Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 27. 19:53
 13/13 anonim ***** válasza:

A 11-es meg hülye, nem kell anorexiásnak lenned, hogy szép legyél.

A barátod majd akkor nyafogjon, ha ő is tökéletes kigyúrt félistenné válik :P

2013. aug. 27. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!