Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul érzem magam a barátom! Mit tehetek?
A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Ő külföldön dolgozik én meg még itthon tanulok, szóval nem tudunk együtt lenni. Nagyon sokat beszélünk telefonon, skype-on.Ma rájöttem,hogy miután elköszönünk és azt mondja hogy megy aludni, ő elmegy a munkatársaival "bulizni"!!!
Amúgy mindig mondja mennyire szeret.. stb!
Nagyon nehezen bízok meg bárkiben is, ő benne sikerült,de ezzel tönkre tette! Ezentúl mindig ott lesz bennem a gyanú!Mit csináljak?
Ez tényleg szakításra ok!
Találsz jobbat.
Ne butáskodj!
Ha dolgozik, gondolom nem megy minden este bulizni, hiszen akkor kimerülne. Ha meg néha el is megy, miért baj? Mindenkinek szüksege van kikapcsolódásra. Gondolom félsz, hogy csajozik... Kérlek, ha ott lenne nője, szerinted veled maradna? Beszélgetne veled annyit telefonon, skypon? Hidd el, nem érné meg neki a távkapcsolat veled. Pedig az, hogy eddig (nem tudom mióta, mert nem írtad) kitartott melletted, annak ellenére, hogy keveset tudtok csak együtt lenni...szerintem azt bizonyítja, hogy szeret téged, vállalja érted a nehézségeket! Becsüld meg.
És talán beszelj vele erről.. Hogy miért nem mondja el neked ha bulizik, illetve, hogy mitől félsz... A reakciójából végképp látni fogod, hogy őszinte vagy sem.
De első sorban higgadj le :)
Írd majd meg, hogy mire jutottál/jutottatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!