Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátaival elment nyaralni, velem meg nem. Normális, hogy rosszul esik?
A párom nagyon keveset keres, így nem hoztam szóba a nyaralás témát, mert havi 65.000 ft-ból megélni alig tud. Ő sem hozta szóba, azt hitte, nem akarok nyaralni menni, mert a strandra nemet mondtam.
Múlt héten elment a barátaival 5 napra a Balatonra nyaralni, mert mint kiderült, hozzányúlt az örökölt pénzéhez... Én erről nem tudtam, ezért nem hoztam szóba a nyaralást...
Arra már nincs pénze, hogy velem is elmenjen, olyan sz*rul érzem magam.. 2 éve vagyunk együtt és a lakóvárosunkon kívül nem voltunk még sehol.. Úgy meg szerintem nincs sok értelme, hogy elindulunk hajnalban és este jövünk haza..
Ő nem hozta fel a nyaralást, mert én utálok strandra járni, én meg azért nem, mert azt hittem, nincs pénze.
Mit kellett volna megbeszélni? A haverjai már leszervezték és amikor megtudtam, már késő volt lemondani.. Makacs, sose mondana le ilyet miattam...
Senki nem vitte a párját, 3 tesójával ment és 2 haverjával, pasis kiruccanás..
Én nem akarok sátorozni meg stoppolni, ez nem az én műfajom.
Hát ez az, én is ezt mondtam. Nem egész nap vízben ülnénk, mint egy strandon..
Most már csak jövő nyáron megyünk nyaralni, nagyon fa*a..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!