Mit csinálhatok rosszul, miért történik ez?
Figyelt kérdés
Nem első esetben kapom meg egy lánytól, hogy nem tud rám úgy tekinteni mint pasira, hanem inkább mint barátra :/ De pontosan miért? Túl barátságos vagyok? Mit csinálhatok, hogy ne csak barátokat tudjak szerezni??!!
17/f
2013. okt. 20. 17:00
1/6 C0r3 válasza:
Legyél magabiztos! Ha ez nem jön össze gyúrd ki magad. Általában azokról fantáziálnak a lányok,akiket eltudnak képzelni az ágyban (a domináns férfi szerepében).
2/6 anonim válasza:
jelezz neki, szemezés, flört, véletlen érintések, kétértelmű beszéd, stb...
3/6 C0r3 válasza:
Első válaszoló vagyok. A másodiknak: Ha barátként tekint rá felesleges ilyen jeleket küldeni felé. Csak elveszti a baráti pozíciót. Inkább tegyen érte, hogy ne csak barátként tudja elképzelni :)
4/6 A kérdező kommentje:
a magabiztosság megvan, bókolok ha tudok és van hogy kétértelműen beszélek :/ nem értem mi a baj
2013. okt. 20. 18:36
5/6 TheHope válasza:
A gyúrásnak és egyén dolgoknak semmi köze ehhez. Egy nő mindig megérzi előre,kit tud szeretni és kit nem. Inkább a kisugárzás és a belső dolgok azok,amikkel igazán hódítani lehet,de manapság túl hamar írják le az embereket,aki pedig így tesz,annak a belső értékeid soha nem is lennének igazán fontosak. Így legalább megkíméled magad egy kis fejfájástól. Megmondjam mit tégy? Higgy. Mert egyszer jön majd valaki aki elfogad úgy,ahogy vagy. Amíg Te nem fogadod el magad,hogy várhatnád el,hogy más tegye meg veled? Éppen ezért ne hagyd,hogy elhitessék veled,hogy nem vagy férfi. Tudasd magaddal,hogy az vagy. Egyébként meg általában az a lány mond ilyet egy pasinak aki önmagában sem találja meg sehol a nőt. Saját lelki kivetülést képez egy másik emberen,hogy az önmaga gondját elrejtse. Úgy fogalmaznék legtisztábban: Nem a megfelelő emberekkel kezdtél. Az meg sem fordult a fejedben,hogy nem benned van a hiba,hanem bennük?
6/6 A kérdező kommentje:
De, megfordult, szinte mindig, végül arra jutok, hogy valami nem oké náluk :/ Két olyan dolgot jelentenek ki amik ütik egymást... Utóbbi leányzónál az volt, hogy neki nem kell több rossz fiú,elég volt egyszer megtapasztalnia hogy milyen, aztán kijelentette hogy neki rossz kell, akit megjavíthat :// Nem értem ezt a logikát... Nem adom fel, nem szokásom :)
2013. okt. 24. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!